valla bılmıyorum.mesela en buyuk can sıkıntım sabah calıstırırken hafıf horultulu dızel vari bı ses gelmesı ısınınca bu ses kalkıyo ortadan sızdede boylemı??*
valla bılmıyorum.mesela en buyuk can sıkıntım sabah calıstırırken hafıf horultulu dızel vari bı ses gelmesı ısınınca bu ses kalkıyo ortadan sızdede boylemı??*
Herşeyden olabilir bu durum. Bakım, benzin, temizlik vs. Benzinde BP'den Shell'e geçtikten sonra ses çok azaldı benim motorda. Öncesinde de makuldu. Yakıt farkediyor mesela.
Birde geçtiğimiz hafta 40K bakımına soktum arabayı. Yağ filtre vs değişiyor, birde carbon clean yapıyorlar. Ondan sora araba inanılmaz sessiz çalışmaya başladı mesela. Ama ben bunu bakımdan sonra anladım. Bakıma sokmadan öncede bana gayet sessiz geliyordu, benzin değişiminden sonra
Birde şöyle bir durumda olabilir: Sabah ortam çok sessiz oluyor, dinliyorsanız motor sesini dikkatlice; Farklı şeyler düşünebilirsiniz![]()
cok tesekkur ederım ılıgnız ıcın ve cvpladıgınız ıcın.ben bayburttayım arac daha 13 bınde ve bakımları yaptırmıslar rutın.belkı sabah soguktandır dıcem ama bılemıyorum.sanırım bıra kullanmam lazım .daha alalı 6 gun oldu cunkuama aracı begendım gayet guzel...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri