serhat;
hayır , ürün aynı ürün
tayfun;
zeynel'in dediği gibi yatıp kalkıp dua ediyorum ki kızımı Allah korumuş, daha kötüsü de olabilirdi. buna şükür diyip cihazın söylenilen kadar sağlam olmadığını ve bir darbeyle bu hale geldiğini anlatıp garanti kapsamında değişmesini anlatmam lazım, servis garanti dışı diyor, ve philips yeni cihaz gönderir, bu da zaten yen lcd parasıdır diyor.
cemal;
malesef garanti sökmüyor buna. neymiş kullanıcı hatasıymış, darbe almış, e madem bu ürün 1 yaşındaki kızın darbesiyle bu hale geliyor neden artistlik yaparak bu ürünü satıyorsunuz ? diyorum ama anlatamıyorum.
zeynel;
sağol öncelikle. dediğin şey işin en önemli kısmı, Allaha şükür ki ona bişey olmadı. tv açık durumda iken olmuş olay, ben evde yoktum, daha kötü şeylerden Allah korudu.
Şimdi ise bu işe bir çözüm bulmam lazım, bi ton parayı boşa vermiş olacağız yoksa. bu işi nasıl çözerim, dediğin gibi gidip bi test yaptırsam videoya çeksem işe yararmı bilmiyorum. thk bi sormak lazım. bakayım bugün yarın çıkabilirsem bi danışayım durumu.
Yer imleri