Sürücülerin Dikkatine! 112 Ambulansları yeni yol sistemine geçiş yapıyor. 3 şeritli yollarda ambulanslar orta şeridi takip edecek; fermuar yöntemiyle sol ve sağ şeritteki araçlar duracak, orta şeritteki araçlar yanlara açılıp ambulanslara yol verecek. 2 şeritli yollarda da emniyet şeridinin verdiği pay sayesinde yine araçlar yarım şerit sağa ve sola kayacak, ambulans yine ortadan ilerleyecek. Lütfen eşe dosta anlatınız, paylaşınız!
sağolasın hocam önemli bilgi..
Gerçekten hayati bir bilgi
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Arkadsım ortadan sol serıde gecıyorum anons solu bos bırak orta serıde gerı don 112 soforlerı duruma gore ortadan veya soldan gıdıyor hatta sagdanda gıden var tabıkı herkes ortayı bosaltmıyor ben bosaltıyorum sola gecıyorum ama mıllet soldan ortaya gecmıs olabılıyor kısacası trafık durumuna gore serıt deyıstırın mutlaka yolu acın
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
işte bu bilgiyi tüm sürücüler bilmeli ki dediklerin olmasın
bu bilgi hala ambulans şöförlerine verilmemiş sanırım yine eski usul gidiyorlar.
bu olay ta yılbaşından beri uygulanacak sözde...daha ambulans şöförlerinin haberi yok bırakın bizi yani..zaten ne doğru işliyorki
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri