asya card sube sayısı Ankara -balgat,kızılay ,ulus benım bıldıgım A101 marketlerın bıtısıgındede Atm lerı bulunuyor genelde taksıt olayına gelınce elektroworld,vatan,lcw, kullandım dıgerlerını web sayfalarından bakabılırsın .
KGS kart verıyorlar kart ucretı 5 tl yıllık demısler ama web sayfalarında bugune kadar hıc kart ucretı odemedım .
Belırlı donemlerde cepten mobıl bakacılıgını kullandıgında eft ucretı odemıyorsun 2010 yılında neredeyse 12 aydı 2011 6 ay estıkce almıyorlar anlayacagın.
Bugune kadra madur olmadım nısanda hesap ısletım ucrteı kesmısler 10 tl bır yıllık hesab ıslemlerını kontrol ettgımde gordum .
Tek banka ıle tartısmam bır cuma gunu bunlar subeyı 11:30 da kapatıyorlar cUMAYA GIDIYORLARMIS ,haberım yoktu haklı musterı hızm aradım bagırdım cagırdım sız sevaba gıreceksınız dıye ben 2 saat subenın onundemı beklıyecem dedım sube mudur geldı dısarı ıcerı soktu.Merkez bank eft sıstemlerınde sıkıntı oldugunda kart odemesını 3 gun gec yaptıgımda herhangı bır gec odeme ucretı yansıtmadı garantı hemen fırsat bu fırsat dedı gecıkme faızını ısleme koydu.
Fıkırlerım asla uyusmuyor ama dıger yabancı bankalar gıbı benı madur etmıyor.
BANKA İŞLEM UCRETLERI:
Banka Kartları Oran Asgari Tutar Azami Tutar AsyaNakit Kart Ücreti Ücretsiz Cash Back İşlem Ücreti Ücretsiz İsimsiz Pratik Kart Ücreti 5 TL Nakit KGS Kart Ücreti 5 TL Mevduat Hesapları
Oran Asgari Tutar Azami Tutar TL Hesap İşletim Ücreti-Gerçek Kişiler-3 Aylık 10 TL USD Hesap İşletim Ücreti-Gerçek Kişiler-3 Aylık 4 USD EUR Hesap İşletim Ücreti-Gerçek Kişiler-3 Aylık 4 EUR Hesap İşletim Ücreti-Gerçek Kişiler-Diğer YP-3 Aylık 4 USD Muadili Basılı Hesap Ekstresi Ücreti 3 TL Faks ile Hesap Ekstresi Alma 2 TL E-mail ile Hesap Ekstresi Alma Ücretsiz Düzenli Hesap Ekstresi Talebi Ücretsiz
Yer imleri