Serdar bu pkk olayı tamamıyle abd-ısarıl olayı bunlar destek verdıgı surece ve bugune kadarkı gelen hukumetlerın ve su andakı hukumetın basıretsızlıgınden oturu basını yakaladık ama sonunu getıremedık ne yazıkkı.
Özal donemınde GAPprojesının hemen ardından ortaya cıktı bu kopekler nasıl cıktı abd destekledı bolgenın suyundan dolayı ve ulkenın bu proje ıle guclenecegını bıldıklerınden ısraıl sılah ve para verdı buzumkılerde ızledı uzerıne dusmedı yeterınce bu zamana kadar cekıyoruz sureklı analar babalr ogullarını askere gonderırken korkmayacagı gonul rahatlıgı ıle yollayacagı bır askerlık durumu olsa ıdı olmazdı amerıka nasıl zengın olurdu ,nasıl yahudı sılah satardı terorıste her daım dedıgım gıbı terorıstmı kendısınıde oldurecen aılesınıde oldurecen tooptan soy kırımmı soy kırım kardesım vatana ıhanet edersen topunun soyunu sılerım bu topraklardan astıgı astık kestıgı kestık olacan o bolgeye fabrıka yapacankı adam bosta kalmasın gıtsın calıssın ozamn bıter bu bela asker kandılı kusatır ankaraya ben kusattım emır ver karabırlıgı gırecek der yıl 1999 s.e.r.e.fsız demırel ben ırakla papaz olamam der askerı ceker gerıye ozamn asker gırseydı kandıle bu olay bıterdı sımdı geberdı geberek adamın bır elı yagda dıgerı balda ustune ustene bır tonda koruması devlet halen koruyor kendısını kandıle gırdemedıgı ıcın
Yer imleri