Bende daha bisey yazmiyorum bu mesajdan sonra bu arada.
Kendine guvenen arkadas gelsin, ben buradayim..
Sent my GT-I9100 using
Oz Büyücüsü
smg vites olmayan 5.20 lerde S vitesi sadece manuel vitese aldığınızda var onun dışında diğer 5.20 lerde pedalın altındaki swice bakar
bu arada birbirinizi kırmaya gerek yok eğer devam ederse konu kilitlenecektir..
Guzel kardesim, ben sana oturup burda kullandigim arabalari saysam zamanim yetmez.
Ben sana gayet basit bisey soyledim. Al "amcanin" bmw'sini gel bir de beni tokatla bakalim
Ondan sora konusuruz
(Ayrica bu 5 kasa senin bildigin gibi tek versiondan ibaret degil. Bunun 136ps olani var, 170ps olani var, 184ps olani var. Max 204 yapani var, 245i devireni var. Var oglu var yani.)
Sent my GT-I9100 using
Konu Luc tarafından (15/12/2011 Saat 03:46 ) değiştirilmiştir.
Oz Büyücüsü
burda bunu tartışmaya ne gerek var =) bulup bi 520d deneyin ama stock 120hp t-jetle imkansız diyebilrim..yazılım vs olsa bi nebze tutunur..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Ertug inan konu 520 vs degil. Konu zaten punto vs bmw degil.
Ben aracin o kadarda gucsuz olmadigini belirtmek icin yazdim onu.
Yok 106gti tokatladim, yok onun bilmemne bu kadar bunun ki au kadar. Alakasiz alakasiz mesajlar yaziyorlar.
Bizde biliyoruz 184HP 380 tork oldgunu arabanin ama. Anlatamadik ki bi turlu!
Sent my GT-I9100 using
Oz Büyücüsü
Neyse ben bu konuyu kapatiyorum bu mesajla artik.
Kendine guvenen gelir, yakalayabiliyorsa konusur.
Benim icin direksiyonda kimin ya da neyin oldugu onemli degil..
Sent my GT-I9100 using
Oz Büyücüsü
boşverelim arkadaşlar hepimizin arabaları güzel =) herkes keyfine baksın..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
muhabbete bak yaa benim arabam senin arabanı geçer, benim babam senin babanı döver![]()
arkadaşlar benim arabamı övdüğüm yok zaten benim aracımla onu geçtim bunu geçtim diye bi iddamda yok(zaten alt tarafı 90hp lik mjt).sadece arkadaş 520d yi geçeceğini iddaa ediyordu ama forumudaki en iyi yürüyen t-jet sahibi(ertuğ) ona gereken cevabı vermiş(burda bunu tartışmaya ne gerek var =) bulup bi 520d deneyin ama stock 120hp t-jetle imkansız diyebilrim..yazılım vs olsa bi nebze tutunur..) DİYEREK... ama şunu bil 90lık m.jetle t-jeti geçmek ne kadar imkansızsa t-jetle 5.20dyi geçmekde de o kadar imkansız...
benim bu forumda kimseyle bi derdim yok olamazda zaten bu msjdan sonra formun huzurunun kaçmaması için bi daha yazmayacam herkesin yolu açık olsun...![]()
Oz Büyücüsü
Biri şu konuyu kilitlesin artık..
Oz Büyücüsü
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri