arkadaşlar benim arabamı övdüğüm yok zaten benim aracımla onu geçtim bunu geçtim diye bi iddamda yok(zaten alt tarafı 90hp lik mjt).sadece arkadaş 520d yi geçeceğini iddaa ediyordu ama forumudaki en iyi yürüyen t-jet sahibi(ertuğ) ona gereken cevabı vermiş(burda bunu tartışmaya ne gerek var =) bulup bi 520d deneyin ama stock 120hp t-jetle imkansız diyebilrim..yazılım vs olsa bi nebze tutunur..) DİYEREK... ama şunu bil 90lık m.jetle t-jeti geçmek ne kadar imkansızsa t-jetle 5.20dyi geçmekde de o kadar imkansız...
benim bu forumda kimseyle bi derdim yok olamazda zaten bu msjdan sonra formun huzurunun kaçmaması için bi daha yazmayacam herkesin yolu açık olsun...![]()
Oz Büyücüsü
gercektende t-jet gaza hıc basmıyo gaz pedalı yok galiba aracta mjtd hicbir sekilde heleki düz yolda o aracı yakalayamaz ama marsta falan olursa bilemem ama dunyada oyle bir denge yok![]()
hakan sabacını chipli kırmızı hulku olsa düşünmezdim 90 lık multijetti.120 lik bravoyu bile tokatlamıştı.ama şu durumda 90 lıklarda boş değil bence t jetin punto yazısını okur daima
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
walla onu bunu bilmemde geçen pazar amcamın 2011 520d ile 106gti yı fena tokatladım kalkışta hızlıydı ama sonrasında fena madara oldu nede olsa184hp...![]()
boşuna uğraşma arkadaşım arabadan anlayanlar t-jetinde 520d nin ne olduğunu bilir..
adamdaki t-jet değil abarth"tır belkide...
ama ona tavsiyem en azından şunu izlesin...
Cumali's Bmw 520d top speed test - YouTube
karşılaştırma saçma 2.0 hgt ile 5.20 karşılaştırın o zaman ???
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri