yaklaşık 4yada 5 aydır kullanıyorum ve evde olduğum müddetce hep laptop a bağlarım şimdidye kadar 7,95 tl den fazla verdiğim görülmemiştir![]()
hız olarakta bişi indirmediğim müddetce işyerimdeki 8 mps aratmıyor forumları resimleri face twiter harika hızı var. yani keşke cep net ilk başladıgında geçseymiştim ..
turkcell bu zman kadar çok sömürmüş beni 250 mb 15 tl ödüyordum ve sadece 10 gün gidiyordu .. kesinlikle herkese öneririm ..
eser ağ bağlantılarımdan çevirmeli ağ ve oradan samsung seçip tama de dierk bağlan . yada konuda anlatılan işlemleri gerçekleştir..
Galaxy si Usb modem olarak Pcye Bağlamak
Konu Scottie tarafından (21/08/2011 Saat 23:36 ) değiştirilmiştir.
bu fabrıka degerlı hep boyledır.cıhazın hıcbır ozellıgının kullanılmadıgı sadece ve sadece makıne acıkken alınan degerlerdır. tıpkı bızım araclarımızın yakıt degerlerı gıbı. hıc fabrıka verılerıne ulasabılen oldumu. o yuzden boyle ustun ozellıklı makınelerın sarjının sabahtan aksama kadar gıtmesı kadar dogal bısey yok. bız makıneyı kullandıkca arka tarafta bır suru program calısıyor.ondan oturu gun asırı sarj edıyorsanız yeterlıdır.
saygılar.
AYnı telefon bende var..
Bir kaç deneme sonucu deneyimlerim;
1 gün sabahtan akşama sadece telefon görüşmesi yapıp kısa mesaj attım.. Ne gps ne oyun ne wifi ne 3g... Sonuç; 10 saatlik bir sürede pil sadece %2 düştü...
Başka bir gün %90 dolu batarya ile android markete girip gezindim wifi üzerinden sonuç 1.5 saatte harcanan %63 pil
Gps,wifi,3g inanılmaz pil harcıyor.. Hepsini kapatın standby da 1 haftadan fazla durur telefon..
saydıgınız opsiyonları kullanılmayacaksa bu telefonu almanın mantıgı yok dıye dusunuyorum.
bırakın sarjı cabuk bıtsın telefonun zaten 2-3 ayda bır yenı model cıkıyor. ınsanın bır yenısını alası gelıyor sureklı.
dusunun htc turkıyeye cep telefonu olarak gırelı 1-2 sene olmadan nerdeyse bırbırıne muadıl 20 ye yakın model telefon cıkardı.oyuzden kullanın efendım telefonların her ozellıgını..
kullanım esnasında aldıgınız hız sızı tatmın edıyorsa problem yok demektır.
fatura konusunda da benden soylemesı. surprız fatura ıle karsılasırsanız sasırmayın derım. (ınsallah da extra ucret gelmez.)
bu arada hat tarıfesı de ne kullanıyorsunuz merak ettım acıkcası.cunkı artık fıyatı yuksek olan ust tarıfelerde extra olarak ınternet opsıyonu verılmekte. belkıde bu yuzden hız konusunda sıkıntı yasamıyorsunuz.
Konu Scottie tarafından (21/08/2011 Saat 23:36 ) değiştirilmiştir.
ben interneti faturalı tarifemde kullanmıyorum faturalı tarifem cep avantaj 750 ama interneti ön ödemeli hattımdan kullanıyorum her ay belli bir günü 7,95 kesiliyor , yani işin süprizi yok
24 saat msn açık face açık twiter açık hiç bir sorunum yok ..ilk defa operatörlerin yaptığı bir kampanyadan bu kadar mutluyumumarım kısa sürmez..
Arkadaşlar wifi. bluetooth..internet..3g...artık her ne varsa kapattım ve şarj 24 saat olmasına rağmen % 30 azaldı. Kullanacağım zaman açıcam artık kapattıklarımı... ilk gün inanın 6.30 saatte bitmişti şarj. Moralim azda olsa yerine geldi.![]()
Arkadaşım ilk gün 6,30 saatte bitince çok şaşırdım.. daha sonra forumdan arkadaşların tavsiyeleriyle.. bazı uygulamaları kapatınca .. şu an itibaren 25 saattir açık tlf.. % 30 azalmış durumda.. Artık kullanacağım zaman açıcam o kapattığım uygulamaları.. Bence eksisi..sesi az çıkıyor.. dokunmatik olduğundan çok hassas..parmağın başka bir yere dokununca hemen bulunduğun yerden çıkabiliyorsun. o sinir ediyor biraz.ama alışmaya bağlı...Genel anlamda güzel bir tlf...şimdilik tavsiye edebilirim. Ama şimdilik..ilerde ne olur bilinmez.![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri