Oncelikle hayirli tezkereler....iyi yere dusmussun... tertipcilik hemen her yerde var... dogum gunun kutlu olsun...nice yillara...
Manisa Merkezdeki Vatani görevimin acemiliğini bitirip bugün evime gelmiş bulunuyorum. 12 agustosa kadar izinliyim. 12 agustos günü 58.top.tug. 1.top.tab. 4.bt ANKARA / POLATLI ya teslim olucam(şöför olarak gidiyorum) kısmetse arkadaslar. TSK saolsun tam doğum günümde benim dağıtım iznimi vererek iyi bir hediye vermiş oldu. Hayatım boyunda unutamam herhalde 5 agustosda bu denk gelen olayı. 1 aydır yoktum neler oldu neler bitti hiç haberim yok.dünyadan bir haberim yani.Bu iznim boyunca siteyi yine takip edebildiğim kadar takip etmeye çalışıcam.
Gideceğim usta birliği hakkında bilgisi olan varmı ? Nasıl biryerdir. yazı kışı nasıldır.? tertipcilik varmıdır ? zormudur ?
Bilgi sahibi var ise paylasırsa sevinirim
Oncelikle hayirli tezkereler....iyi yere dusmussun... tertipcilik hemen her yerde var... dogum gunun kutlu olsun...nice yillara...
Saol Eser abi. Valla düştüğüm yer hakkında bilgim yok. 58.top. tug. 1.top. tab. diye arattırıyorum bir bilgi bulamadım. topcu ve füze okulu var sanırım orası değil. Ankaralı olan arkadaslardan bilgisi olan yokmu. bu tugay ve bu tabur nerdedir ankara polatlı da. istanbuldan nasıl giderim oraya .
hayırlı olsun la![]()
TSİ Jetta.
Emre, hayırlısı olsun. Bir kez daha doğum gününü kutluyorum.
Konum bilgisi konusunda Ankara'lı arkadaşlarımız yardımcı olacaktır.![]()
hayırlı olsun emre polatlıda arkadaş kısa dönem yapmıştı çok rahatım diyordu ama o kısa dönemdi işte..
hayırlı olsun...yerinde iyiymiş![]()
Keyif BMW'Dir...
Herkese tesekkür ederim. Yerim hakkında hala bilgi sahibi olabilmiş değilim![]()
Ankaralılar uyuyormu ne![]()
mutlu yıllar, hayırlı hızlı teskereler![]()
Anlasılan Ankaralılardan ses seda cıkmıcak. Bu kadar bilinmeyen bir yere mi düştüm yaaa
Bende ankarada yaptım askerliğimi merkez komutanlığında şöfördüm yanlış hatırlamıyorsam 1-2 kez gitmiştim oraya tabi devrecilik varmıdır yokmudur onu bilemem ama kışlıklarını iyi seç çok soğuk oralar her taraf açık alan sıkı giyin yazında acayip sıcaktır araba kullanırken insani çok kötü yapıyor....
saol kardesım verdiğin bilgiler için
58. Topçu Tugay Komutanlığı Ankara/Polatlı burda bişiler var incele istersen
https://forum.donanimhaber.com/m_33622510/tm.htm
saol Tolga abi verdiğin bilgiler için
olm sen benim yakınıma gelmişsin haberim yokmuş...gerçi ben istanbul a gidiyorum tekrardan sen bu sefer ankara'ya gelmişsin...mevki izni alıp buradaki buluşmalara katıl bak(benim liseden arkadaşım mevki hastanesi izni alıp geliyodu şehre,akşama kadar geziniyoduk)
LEO,Liderlik,Deneyim,Olanak yaratmaktır.
Hayırlı tezkereler
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri