Bursa'da hava bugün kapalı ve aşırı sıcak yok.Şimdilik iyi gidiyor ama bakalım son saatlerde ne yapacağız?Allah herkese kolaylık versin.
arkadaşlar ben sahura kalktım mutfakta yarım bardak su vardı tam içtim ezan okunuyor anlayacağınız hiç birsey yiyemedik açızama yıne iyi gidiyor allaha şükür
sizlerde durum nasıl![]()
Bursa'da hava bugün kapalı ve aşırı sıcak yok.Şimdilik iyi gidiyor ama bakalım son saatlerde ne yapacağız?Allah herkese kolaylık versin.
ALLAH sabrını veriyor...
ilk başladığımdan beri oruç tutmaya hep sahura kalkmadan tutmuşumdur...
uykumu bölemiyorum![]()
Keyif BMW'Dir...
bende hiç sahur yapmıyorum, yoksa uyku bölününce
vs. daha bir etkiliyor insanı...
Şükür şu anda bir sıkıntı yok ama ne su, ne yemek, ne sigara,
en çok çaysızlık etkliyor beni...
Allah herkese kolaylık versin, orucunu kabul etsin...
Ben sahura sünnetide yerine getirmek için kalkıyorumüç beş bişiler atıştırıp öyle yatıyorum sabahları zorluyor ama onada alışıyoruz ...
Susuzluğa dayanamayan arkadaşlar gece mutlaka karpuz yiyin , zaten yemek yemeyen ben çok rahatım sadece ufak bir susuzluk aşaması var oda bir saate kadar körelir![]()
özlem tatil sonrası oruç nasıl bir etki yarattı![]()
sürekli unutuyorum desem yeridir, habire içecek bir şey almak
için mutfağa doğru yol alıyorum sonra gerisin geri dönüyorum...![]()
tatil sonrası herşey bir tuhaf geliyor zaten...
ben kimim, nerdeyim, deniz nasıl, bugün nerede kalacaktık gibi bir sürü karışık duygular içerisindeyim...
çok zor çoook, bildiğin gibi değil...![]()
![]()
niyet ettiysen Allah sabrını verir merak etme..
Valla sahursuz oruç tutan arkadaşlara bravo diyorum.Benim bünye malesef o kadar kaldırmıyor.Güzdüz acıkmayım diye sahurda ne bulursam yiyorum.
maşallah...allah sizlere sabırlar versin oruçlarınızı kabul etsin...
ben maalesef diabetim...tutmak isterdim...ancak elimde değil...diğer taraftan bir böbreğim var...susuzluk beni öldürüyor...yemek sorun değilde...su var ya su....dayanamıyom...susuzluğa...
sünneti yerine getirmek için bende mutlaka sahura kalkarak oruç tutuyorum, bu gün iş yoğunluğundanmıdır nedir, zaman nasıl geçti anlamadım. şimdilik iyi şükür... hepinizin ramazanı hayırlı oruçlarıda kabul olsun...
Punto Evo 1.4 Dynamic S&S Dualogic
FG Monster 4x4 1/6 Off-Road
Revo 3.3 4X4 1/8 Off-Road
Allah herkesin orucunu kabul etsin; Amin..
Ben uzun süredir bu kadar susamamıştım.. İftar vakti yemek bile yemeden direkt 1.5 litre IceTea ile açtım ve tamamını bitirdim sonra yemeğe başladım..
Beneficium accipere libertatem est vendere
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri