bayramda bende izmir çevresinde bir otele gitmeyi düşünüyorum.... otelin linki aşağıda...
oteli çok beğendik... bugün yerimizi ayırtmayı düşünüyoruz...
Onyria Claros Beach&Spa Resort Hotel ÖZDERE (Carpe Diem)
Arkadaşlar merhaba,
Bayram tatilinde nişanlım, ben ve kardeşlerimizle birlikte 5 kişi tatile gitmeyi planlıyoruz.
Tercihimiz kuşadasından yana ve yaklaşık 4.000-4.500TL civarında paramız var
Denize sıfır ve herşey dahil konseptli veya 4-5 yıldızlı otel önerebilir misiniz?
veyaaa
daha önce izmir çevresinde tatile gidip önerebileceğiniz yerler varsa fikir verebilirseniz sevinirim.
![]()
bayramda bende izmir çevresinde bir otele gitmeyi düşünüyorum.... otelin linki aşağıda...
oteli çok beğendik... bugün yerimizi ayırtmayı düşünüyoruz...
Onyria Claros Beach&Spa Resort Hotel ÖZDERE (Carpe Diem)
Konu Scottie tarafından (31/07/2011 Saat 17:52 ) değiştirilmiştir.
Kuşadası Tusan Beach Resort gayet güzel... Ben geçen sene oradaydım...
korumar otelden şaşmayın bence hem merkeze yakın hemde denizin üzerinde bir tatil geçirin derim
deniz tatili düşünüyorsanız çeşme-alacatı ya yakın ılıca var kumsalı ve denizi çok temiz ve denize sıfır sheraton otel var orası muazzam fiyatlarını bilmiyorum ama... bütçenizi aşarsa biraz daha iç kesimde blue sea apart otel var ben çok memnun kalmıştım tavsiye ederim!
teşekkürler, otel çok güzel ve güzel yorumlar var ancak fiyatı biraz aştı beni
abi otel güzel ama yine fiyat sıkıntısı var...
bayramda boş yer yokmuş maalesef, teşekkür ederim...
özellikle kuşadası arıyoruz ama istediğimiz gibi bir yer bulamazsak bunlarda aklımda olacak, teşekkür ederim.
1 ay kadar önce, ephesia hotels kuşadasındaydık. Ephesia Holiday Beach
denizi,bir kaç çeşit havuzuyla çok memnun kaldık aynı şekilde yemekleri kalitesi ve hizmetleri de çok iyiydi. ets tur aracılığı ile gittik. ben tavsiye ederim. rahatsız olmadan güvenli bir tatil olabilir.
Kuşadası düşünürsen Pine Bay Holiday Resort'ü öneririm... 421.000 metrekare arazi ve 1.4 km sahil şeridi var... Yaklaşık 6 yıl Bilgi İşlem Sorumlusu olarak çalıştım... Geçtiğimiz nisanda ayrılıp Antalya'ya geldim... İstersen rezervasyondan arkadaşlarla konuşup fiyat alabilirim...
2 yıl üst üste grand blue sky otele gittik.Konumu yemekleri mimarisi ve manzarası ile tavsiye edebileceğim gerçekte güzel bir otel.
Yeşil beyaz Bursaspor
Adı aşk bu eziyetin..
oteller çok güzel fiyatlarda öyle ama ben şunu anladım.
iki kişiye eniştelik yapmak çok zor : q
Kuşadası için İmbat'ı ve Pine Bay'i öneririm.
Çeşme içinde Ilıca Otel veya Ontur derim. Ancak fiyatlarını bilmiyorum.
Eğer Seferihisar Teos düşünürsen diğerlerine göre biraz daha vasat ancak ekonomik olduğu için söylüyorum. western Otel - Teospa'yı öneririm. (Kavakyelleri dizisinin çekildiği otel)
Ozdere deki onruia otel den 4 gece 5 gun tatil aldik..1300 lira iki kisi....
kuşadası batıhan beach resort'ta rezervasyon yaptırdım, ilginiz için hepinize çok teşekkür ederim.
5 kişi 7 gece 8 gün 4200TL tuttu
BATIHAN BEACH RESORT & SPA / HAKKIMIZDA
bende tam solto alaçatı (ÇEŞME) ya bak diyecektim rezerve ettirmişin şimdiden iyi tatiller![]()
1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri