18 sonuçtan 1 ile 18 arası

Konu: avukat ve bankacı arkadaşlardan yardım...çok acil...

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    cemal arslan
    cemal arslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 598

Alıntı pdr42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yalnız tebligat olayı eger muhtra yapıldıys tebligat yapıldı sayılıyor. bu konuyu bi arastırın ondan sonra duruma gore itiraz edin. birde banka bu sekilde bi yolizleyerek sizin mahemeye gitmenizi engelliyor olabilir. bu bankalar cok tıyniyetsiz yaaa
    eski ikamet adresinde kaydı yok ki...oraya gitse bile muhtarda kaydı olmadığı için geri dönecektir...

eski ikametinde kayıt varsa...tebligat yapılmış sayılır...

yeni adresi hem muhtarda hem nufüs müdürlüğünde kayıtlı ve günceldi...

olay resmen kamera şakası gibi...hani ardından banka olmasa...dolandırıcılık çetesi diyecem ...

1. eski adrese tebligat gitmesi saçma...banka 6 sene önceki kredi başvuru formuna bakarak mı adres tespiti yapıyor...???
    2. hadi eski adresine gönderdin...muhtara gittin böyle bir kayıt yok...nufüs idaresinden tc no ile güncel adresini alabilirdin...mahkeme kararı ile ...
    3. 3 yıldır çalışıyor...maaş kartı var..ssk sı var...3 yıl önce neden bulmadın ??
    4. 7-8 ay önce kredi kartı çıkardı...2-3 ay önce kredi aldı...nasıl olurda KBB sisteminde çıkmaz ????
    5. tebligat olmadan banka avukatı ile anlaşma yapılmadan konuşmadan 1 hafta içinde yatırırsan 2 bin lira ...aksi takdirde 5 bin lira yoksa maaşına haciz koyarız...müşteri temsilcisi ile bu kararı alamazlar böyle bir şey diyemezler...

cemal arslan
    cemal arslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 598

arkadaşlar

kredi borcunuz var diye gelen sms - ekşi sözlük
    1. dosyanizla ilgili yasal takip işlemleri baslatilacaktir. islemlerin baslatilmamasi icin bizi en kisa surede (212) 339 04 04 numarali telefondan arayiniz.

gönderen olarak şu yazıyor:

.collection (büyük harfle)

buna benzer ayrı bir mesaj;

koç finans kredi borcunuz için bizi aramanız gerekmetedir (212) 339 04 54.

aramanızı istedikleri numaralar;

212 339 04 04 - 05 - 22 - 39 - 40 - 41 - 50 - 54...

casus telefon programlarıyla gerçekleşebilecek, ve gönderdikleri kişiyi huzursuz edecek mesajlardır.

bu gibi durumlarda paniğe kapılmanıza gerek yok, yapmanız gereken:

www.turkiye.gov.tr ye girip sırayla:

a'dan z'ye kurumlar
      adalet bakanlığı
      adalet bakanlığı mahkeme dava dosyası sorgulama

dedikten sonra şu cümleyi okursanız sorun yoktur..

"adınıza açılmış ya da müdahil olduğunuz bir dava kaydı bulunamamıştır."

genelde "dava açılmadan bu borcu öde, ne sen uğraş ne ben!" temalı mesajlardır.

0212 339 04 04 nolu numara ile ilgili (Memurlar.Net - Forum)

Arkadaşlar slm. Bi süredir bu numara tarafından aranıyorum. Çok kısa çaldırdıkları için yetişemiyorum.
    Bugün bana bir mesaj gönderdiler.
    .COLLECTİON ((gönderen olarak))
    Mesajda şöyle yazıyor.
    Dosyanizla ilgili yasal takip işlemleri baslatilacaktir. İslemlerin baslatilmamasi icin bizi en kisa surede (212) 339 04 04 numarali telefondan arayiniz.
    Yasal işlem başlatmalımıyım. Öneriliniz. Bu arada Milli Eğitim de çalışıyorum şefime sordum. Aramamalısın dedi bilgisi olan var mı?

numarayı aradım...kurumların yasal takibini yapıyoruz diyor..
    telefondaki adama eşimin adını söyledim...böyle bir isim yok
    kızlık soyadını verdim böyle bir isim yok...
    ilk evliliğindeki soyadı ile listede....

allah için söyleyin...buna kim inanır.....????

2006 da dava açılmış....

adam bana diyor ki..madem borcu vardı neden yatırmadınız ???
    kartını kapattırdı diyorum...nerden bilelim borcu olduğunu
    varsa neden 6 sene bizi bulamadınız diyorum...

cevap yok
    Konu cemal arslan tarafından (30/07/2011 Saat 13:08 ) değiştirilmiştir.

İbrahim Öğretmen yanında Albea Sole Prem.Plus
    Moderatör ibrahim06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 1131

Alıntı cemal arslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eski ikamet adresinde kaydı yok ki...oraya gitse bile muhtarda kaydı olmadığı için geri dönecektir...

eski ikametinde kayıt varsa...tebligat yapılmış sayılır...

yeni adresi hem muhtarda hem nufüs müdürlüğünde kayıtlı ve günceldi...

olay resmen kamera şakası gibi...hani ardından banka olmasa...dolandırıcılık çetesi diyecem ...

1. eski adrese tebligat gitmesi saçma...banka 6 sene önceki kredi başvuru formuna bakarak mı adres tespiti yapıyor...???
    2. hadi eski adresine gönderdin...muhtara gittin böyle bir kayıt yok...nufüs idaresinden tc no ile güncel adresini alabilirdin...mahkeme kararı ile ...
    3. 3 yıldır çalışıyor...maaş kartı var..ssk sı var...3 yıl önce neden bulmadın ??
    4. 7-8 ay önce kredi kartı çıkardı...2-3 ay önce kredi aldı...nasıl olurda KBB sisteminde çıkmaz ????
    5. tebligat olmadan banka avukatı ile anlaşma yapılmadan konuşmadan 1 hafta içinde yatırırsan 2 bin lira ...aksi takdirde 5 bin lira yoksa maaşına haciz koyarız...müşteri temsilcisi ile bu kararı alamazlar böyle bir şey diyemezler...

Farkları yasal olmaları.