benim bir şey dikkatimi çekti ne araba ne servis konusunda çevremde Toyata dan bir şikayet duymadım çok ilginçtir çünkü bir şikayet bile duymadım bir Toyata sahip de bir şeyden şikayetçi olsun be kardeşim![]()
TOYOTA konusuna katılıyorum. Zaten uluslararası bir anket yapılmıştı, dünyadaki en sorunsuz ve müşteri şikayeti geri dönüşümü az araç TOYOTA seçilmişti. Bugüne kadar hiç bu marka araç sahibi olmadım ve kamuoyu araştırması adı altındaki reklamlara da pek güvenmem. Ancak böyle bir durumun varlığını ben de biliyorum.
Beneficium accipere libertatem est vendere
hort
sonunda bugun para dayımların hesabına geçti, ersoy tazminat vs tüm yolları kapatan bir sözleşme imzalatmış zaten dayımlarda bitsede kurtulsak modunda olduklarından önemsemeden imzalamış.
Yalnız ben ersoyun aracı doğuşa iade edip ücretini onlardan tahsil edeceğini düşünüyordum ancak, satış vekaleti alınmış o yüzden dikkatli olmakta fayda var. Plakanın sonunu tam hatırlamıyorum ancak 34TA.... Koyu gri 2007 2.0TDI multitronic A6
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Paranın bukadar uğraş sonunda iade edilmesi sevindirici olmuş. Geçen sene Polo almak için Bursa Doğuş Oto'ya gidip sadece cam tavanlı olsun istiyorum dedim ve şu an için hazırda yok ancak siparişle getiririz demişlerdi, bende nezaman teslim alabilirim peki diye sorduğumda 6 ile 7 ay kadar cevabını aldığımda hiç vakit kaybetmeden ordan çıkmıştım.. Doğuş gurubundan arabamı alınır asla.
Gözünüzaydın Ozan.Çok da fazla sürmemiş.Bir arkadaşımın benzer davası 3 yıl kadar devam etmişti![]()
Gözünüz aydın, gelmiş geçmiş olsun...
Ben de davalığım Doğuş oto ile...bakalım eylül de ilk duruşmamız olacak..
TÜRKİYE,ATATÜRK Ü ALLAH A BORÇLUSUN.GERİ KALAN HERŞEYİ DE ATATÜRK E......
SIZ ULKENIN SEREFINI KORUYUN...O SIZIN GELECEGINIZI KORUR..!!!!
ben konuyu buraya biraz daha geç açmıştım abi ekimde 5 yıl dolmuş olucaktı. Ancak şöyle bişey var 2 sene önceki durumdan farklı değildi bugunkü konum, olayı doğuşa yıkmaya çalışıp başaramadılar.
geçmiş olsun abi, umarım en kısa zamanda olumlu sonuçlanır.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri