308 de auto 6r şanzıman var tam otomatik değil bildiğim kadarıyla...
lpg li bir honda civic tercihim olurdu...
Merhaba sayın grandepuntotr üyeleriBana alınan Evo Multijet Dynamic Dualogic ten ve onun düşük yakıt sarfiyatı ile performansını gördükten sonra abim de kendindeki Peugeot 207 1.4 Benzinli 90 Bg 2Tronic aracını değiştirmeye karar verdi.
şimdi sizden yardım istediğim bölüm maksimum 1.6 motor, dizel, triptronic olursa iyi olur manuel olursa da yokuş kalkış desteği gibi yardımcı ekipmanların olması tercih sebebi
2007 ve üstü model maksimum 50.000 km civarı 35.000 tl ye kadar bana önerebileceğiniz araçlar neler
308 e baktık bi abimin hoşuna gitti ama biraz pahalı tabi
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler![]()
308 de auto 6r şanzıman var tam otomatik değil bildiğim kadarıyla...
lpg li bir honda civic tercihim olurdu...
Keyif BMW'Dir...
308 i bende inceledim gerçekten çok güzel bir ara..207 1.6 hdi premiline de çok güzel..bravo 1.6 16v multijet düşünsün bence ilk adımda..
evet yarı otomatik 6 ileri o Auto6R şanzımanlar zaten tam otomatik düşünmüyor abim deve lpg kesinlikle istemiyoruz nedendir bilinmez lpg ye karşı antipati var ailede dizel olması gerekiyor bu yüzden
Bravoların fiyatları biraz yüksek gibi geldi bize 35.000 e kadar mümkün mü multijet dualogic ? ya da manuel + yokuş kalkış desteği vb. ? bu arada evet 207 1.6 hdi line güzel araç kesinlikle![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri