Sinan Otel..Bütün Amasra ayaklarının altında, çok gitmişliğim vardır, en iyisi burası![]()
Arkadaşlar Amasrada Kalınabilecek Temiz Nezih Ve Deniz Kenarı Bir Otel Tavsiye Edebilirmisiniz ? 2 Günlüğüne Bir Değişiklik Yapıcam Bilenler Yardım Ederse Sevinirim ...
Sinan Otel..Bütün Amasra ayaklarının altında, çok gitmişliğim vardır, en iyisi burası![]()
Konu Scottie tarafından (13/07/2011 Saat 01:13 ) değiştirilmiştir.
Bartın'lıyım dün gece 2 gibi düğünden sonra kuzeni balayı için amasraya bıraktım Amastris Hotel derim.![]()
Amastrist otel var, diğerlerine göre biraz pahalı ama bence gayet güzelbunglow evleride var...
Serdar hocam Yağmur pansiyonda boş yer bulursan orasını tut. Amasrada kalınacak en güzel yerdir. Bir katta 6 kişi kalabilir tam aile yeri. her odada deniz manzarası var.Afedersin tuvaletinde bile deniz manzarası var.En üst katı tavsiye ederim. Muhteşem bir manzara var
Link
Amasra.Net - Yamur Pansiyon - Amasra
İbrahimcim Çok Güzelde 2 Kişi Kalıcaz Maliyetli Olmasmı Böyle ?_
Evt Aslında Düşünülebilir Neden Olmasın tabi Şu Bulaşık Vs İşleri Sakat![]()
biz çadır açmıştık...2 gün çok keyifliydi...çakraz geçince solda aşağıda bir yer...
hatta şu ölen sanatçı yokmuydu...adı aklıma gelmiyor..onun köyüymüş...
geçenlerde ntv de tanıtımı oldu salatasını baya bi övdüler çok güzel sakin biryermiş![]()
Cumartesi-Pazar amasrada yer bulamazsın doğru düzgün ne otel ne araç park edecek yer. Tam amasranın girişinde sağda otopark var oraya bırakıyorum ben gittiğimde şehir içine girmeden 5 lira günlük.
Ondan sonra zaten yürü ufacık ilçe.
Balık ve salata bana kalırsa sadece canlı balıkta yenir bir çok yer var ama Çeşmi-Cihan falan hikaye canlı-balık gibisi yok bence.
Amastris otelde 2 kişi gecelik 130 lira şuanda ama tanıdık falan varsa ayarlatabileceğin 80 liraya kaldı kuzen gecelik.![]()
Lotis balık restaurant var bizim akrabanın orası onun bir tanıdığı vasıtasıyla kuzen 80'e kaldı. Bir de balayı falan dediler otel 1-2 ufak da süpriz hazırlamış. Benim direk tanıdık olsa ayarlardım da.
Ne zaman gideceksiniz bilmem ama sanırım 15-20 temmuz gibi bartında olucam ben tekrar haftada 3 günüm en az amasrada geçer. Denk gelirsek tanışmak isterim.
Cemal bey çadır için de en güzel yer amasraya gelirken tam askeriyenin olduğu tepede soldan güzelcehisar'a yol ayrılır ordan Güzelcehisar'a gitmektir.
Gecelik çadır kiralama 10 lira gibi bir şey. Güzelcehisar'ın sahili de iyidir. 2 ufak büfe bakkal ve 1 cafe harici hiç bir şey yoktur ona göre. Bir amasra değildir ama çadır konaklaması için en iyi yerdir.![]()
Konu Scottie tarafından (27/06/2011 Saat 21:42 ) değiştirilmiştir. Sebep: flood. çoklu alıntı özelliğini kullanınız.
mmm
samsun a uzak olmayan sinop u düşünüyordum ama Amasra iiyi fikir
ciddi düşüneceğim
teşekkürler başlığı açana ve içini dolduranlara .)
o t o b i y o g r a f i :
2006 Hyundai Getz 1.5CRDİ-90ps /
2006 Grande Punto Dynamic 1.3multijet-75ps /
2004 Alfa Romeo 147 Distinctive 120ps /
2008 Grande Punto 1.3multijet-90ps dualogic /
2010 Opel Astra Essentia cp 1.3 CDTi-113ps easytronic /
2004 Volkswagen Golf 5 1.6Midline-102ps triptonic /
2011 Peugeot 308 ComfortPack 1.6eHDİ-115psAuto6R /
2009 Peugeot 308 ComfortPack 1.6HDİ-112psAuto6R /
█▌█ █ ▌▌▌║│
Benden de çektiğim bir iki resim.. Kısmetse Ağustos'ta tekrar gideceğim.
Bu da İnkumu'ndan ..
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri