l]
Konu fiko tarafından (24/06/2011 Saat 00:09 ) değiştirilmiştir. Sebep: yalnış yükleme
Konu fiko tarafından (24/06/2011 Saat 00:02 ) değiştirilmiştir.
fikret abi verdiğin linkler hatalı sen beni ekleyebilirsin
https://www.facebook.com/profile.php?id=712134180
kastırın beyler birz...
TSİ Jetta.
ya mert çocuklar durakta ugaraşıyor işe gitgel bu kadar oluyor k bamayın inş tamamdır.
estf. abi sırf bize oy için hesap açtıysan çok teşekkürler.uğraştırdık seni hesabı olanlar destek çıkarsa diye düşünmüştük ama senin hesabın olmadığı halde destek çıktığın için tekrar teşekkürler
fiko abi çok teşekkürler..
TSİ Jetta.
destek için hesab açtılar ama sonra linklere beni de isteğimle dahil ettiler
abi bu desteğini görüp hesabı olanlar oy versler keşke
TSİ Jetta.
Allah razı olsun Fikret abi.Walla abi keske herkes senn yarın kadar duyarlı olabilse.Cok saol abi
Resmen forum savaşı oldu ama.Zevkli bir çekişme oldu ama.Heralde bu haftann aracı yarıslarnda en cok oy toplayan hafta bu haftadır![]()
Konu aytek06 tarafından (24/06/2011 Saat 01:07 ) değiştirilmiştir.
aynen mert heran bsy beklerm ben onlardan.dün aksama doğru 65ten 110'a 1-2 saat içinde cıktılarneye uğradığımı sasrmstm hatta.ama Sağolsn oğuz beni bi gaza getrdi sonuc bu şimdilik 142yiz.onlar 128de. hadi bakalm nolcak
![]()
gece sen 50lerde felandın sabah baktım adamlar 80-90lara çıktılar bir anda gündüzde 100ü geçtiler sonra oğuzla ortak bir proje geliştirdik saolsun uğraştı baya sonuç ortada.listemde 720 kişi var en fazla bu kadar oluyor
ama bundan şunu anladım eğlencede olsa millete işin düşmeyecekmiş
aynen ole mert.bendede 365 kişi var ama kac kişi beğendi.onlarada zar zor beğendirttm.elleri aşıncak sanki 2 tıklama fazla yapsalar.sinir oldm ya sorma.şu olayı bi bitirelm artk sıktı beni zaten![]()
verdik oyları![]()
sabret abi yarın aksam biter![]()
oylar verildi![]()
İtalyan heyecanımın yerini Fransız aldı..
ve yarışma bitti Meguıars haftanın aracı Aytek abinin gpsi seçildi kutlarız..
2 hafta üst üste gp birinci oldu
yapımda emeği geçen herkese teşekkürler
https://www.facebook.com/MeguiarsTurkiye
Aytek abi hayırlı olsun yaaa pes etmek yok demekki
@mert haftaya senin 3 yaz sen oraya
TSİ Jetta.
bakalım hala o fotoda kararsızım![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri