fire motor eğimde 197 t jet çok az eğimde 220![]()
fire motor eğimde 197 t jet çok az eğimde 220![]()
Yokya 1.3 dizel 200 üstüne çıkaramadım bi türlü gece 5 te silivriden otobana girdim havaalanı sapağına kadar defalarca denedimsonra aradım genel merkeze şikayet ettim araba 230 u görmüyo die bana sonrasında gelen cevap bi okadar ilginçti biz kadranı koyduk 230 ama maksimum federasyondan onaylanan sürat 160 küsürmüş aracın kullanma kılavuzundada yazar dedi..yapabilcekleri bişey yokmuş...dedim benim var rahat olun..hemen iş bilir bi ustayla iletişime geçtim bana turbo basıncı çok düşük olduğunu söyledi iyi bir yazılımla 110 bg lere çıkartmayı planlıyorum ve sonrasındada turboyla oynicam arabanın 4 bin devirden sonra boğulma sebebide motorun ayarlarının kısık olması sanırım...eskiden tipo 2.0lerdede vardı orjinal italyanlar daha iyi yürürdü yerli üretimler gitmezdi insan erken ölmesin die motoru sınırlandırmışlardı..anlicanız bu arabaların motorları sınırlandırılmış...
Sol Şeridi Kapama Belki Ben Geçerim...Kapasanda Fark Etmez Polemiğe Girmem YaN KoYaR, GideriM.!!
Valla arkadaslar benim arabam daha çok yeni 1 haftalık arabaizmitten gelirken bir ara bastım oda faza kasmadan 3000 ila 3500 devirde 150 Km hıza ulaştım şunu demek istedim araçın motoru 1,3 ve 1,4 bu araçlardan ne kadar hız bekliyorsunuzki ben onu anlamadım. bu arabada ben konforuna bakıyorum hızına baksaydım inanın bu arabayı almazdım.
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri