Genelde beyaz şahine biniyorlar veya 90 model e30 kasalara![]()
Araç modifikasyon parçalarına gözattığınızda ETİKETÇİLERE başlığı ile yüzlerce ilanla kaşılaşıyorsunuz.Daha önce rastlamadığım bu gruptaki kişiler hakkında..
Kimdir bu etiketçiler ?
Bizim gibi normal insanlar mıdır ?![]()
Nerelerde yaşarlar, hangi aylarda göç ederler vs. ?
Aramızda etiketçi var mıdır ?
vs. Bilimum sorular ? Tanıyanlar bilenler varsa merak ediyorum. Kimsin sennn ?![]()
Beneficium accipere libertatem est vendere
Genelde beyaz şahine biniyorlar veya 90 model e30 kasalara![]()
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Hmm motorize birlikler yani
Yarın bir tanesini yakalayıp sorucam, arkadaşım siz etiketçi misiniz diye.. Bakalım ne cevap verecek merak ettim![]()
Konu xnode tarafından (17/06/2011 Saat 02:51 ) değiştirilmiştir.
Aslında etiketçi kendini farklı kılacak extra donanıma sahip anlamına geliyo Tabii sokak jarbon'undaEtrafa baktıgınızda gözünüze aykırı yada zevkinize göre hoş gelen dikkat çeken herşey , herkez etiketçidir ! Tabi bide işin apaçiligi var O da arkadaşlarında dedikleri gibi aşırı abartıya kaçmış sadelikten uzaklaşmış kişilere denilen bi Lâkap
Diye biliyorum![]()
Ama etiketçilerde çok sıradan hep aynı aksesuarlar.
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Sticker cı desek olmazmı![]()
etiketçiler genelde doğan şahin eski kasa bmw lere binerler onların tabiri ile faça araba modifiyeli arabadır bir arkadaşımla buluşmalarına gitmiştim.genelde italyan bayrak çekerler sol farların üstüne görürseniz onlar etiketçilerdir![]()
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
etiketçi haha
![]()
hatta eski kasa bmw yerine çakal kasa derler![]()
Muhaha, tanımlamalar çok iyi gidiyor.![]()
bir nevi tüplü ve öfkelilere![]()
![]()
Keyif BMW'Dir...
genelde ayaklarını camdan çıkarırlar![]()
TSİ Jetta.
Demek bu aksesuarcıların ayakta kalmasını sağlayan arkadaşlar bunlar![]()
etiketçiler
valla ne tanımlamalar varmış... ama bu arkadaşlar kendilerinden dünyada bir tane sanıyorlar..
kuşçular
En çok sarf ettikleri ürün çift taraflı bant mı bu arkadaşların ?![]()
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri