Sayfa 2/2 İlkİlk 12
29 sonuçtan 21 ile 29 arası

Konu: Tüketici kredisi (uyarı-Öneri)

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

ziraat bankasında çalışanlar bildiğin devlet memuru olduğu için normaldir fazla ilgilenmemeleri ama inan bana küçük yerlerdeki ziraat bankalarında öle değil gerçekten ilgileniyorlar ben Van da çatak ilçesinde çalışırken tek banka ziraat bankasıydı ve ben çok memnundum inanılmaz indirimli krediler veriyorlardı..0.20 den 10 milyar çektim masrafsız hemde geri dönüşüm 10200 tl..

Zynl krcn
    ZAK1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34
    Edilen teşekkür: 1924

Alıntı sezerism Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ziratten kredı ceken hatta otomobıl kredısı cekenler oldukca dıkkatlı olsun kımse kusura bakmasın ama calısanları cok cıddıyetsız arac kredısı cekersenız kaskoyu bız yapalım ozamn kredı cekme faızınız bıraz daha duser dıyorlar ama standart kasko ucretı 950 tl den baslıyor bende yedım tecrubedır.Bırde aracınızı yanlıs yazıyorlar 1.4 ac.fıre otomatık yazmıslardı bana __________________
    Zeynel KARACAN

Sayın arkadaşalar BAnkaların çalışma prensibi bellidir para satmak ve para kazanmak ben şu banka daha iyidir demiyorum en insaflısı ve insanlara zor zamanda yanlız bırak mıyor. yoksa hesabiınıza gelmesse tabiki kasko yapmayın bakın .
    İsmail arkadasım yazdıkların dogru ser piyasa olayı fakat benım demek ıstedıgım suydu Ziraat bankasındakı bazı personeller memur zıhnıyetınde oldukları ıcın gelişi güzel iş yapıyorlar ben kredı ceker ıken yasadıklarım sorunlar.İşini dogru dürüst yapan memurları hariç tutuyorum
    1.Aracımın modelı yanlıs yazıldıgı ıcın 12 ay boyunca fazla pirim odedım takı bır sonrakı kasko teklıfınde fark edıldı bu durum.Grupama sıgortaya aracımın yanlıs yazıdıgını otomatık olmadıgını ispatladıktan sonra fazla odedıgım pırımı alabılmek ıcın 2 hafta ugrastım sonunda aldım.
    2.Benım cektıgım 13.bın tl kredının tamamını + dosya masrafını ve dıger ucretlerıde üstünler otoya gondermısler, bundan dolayı sagdan soldan borc buldum bankaya ıkıncı kez dosya masrafı falan fılan odedım bu odedıklerımıde üstünlerden 1 ay sonra gerı aldım.
    3.Kredı cekerken getırılmesı gereken evrakları tam soylemedıklerı ıcın ıkı kez gıt gel oldu
    4.Banka ustunlere eft yapacagı gun sıstemlerı bozuldu eft sonrakı gun yapıldı
    5.1.kaskoyu 950 ye yaptılar ama dısarda 750 ımıs sonrakı yıl yıne bunlar yapacaktı 800 tl ye onlardan önce ben yaptırdım 667 ye
    6.Rehın kaldırma ucretı 2009 da 25 tl ıdı 2011 de sube 80 tl ıstedı bankanın web sayfası 50 dıyordu subeyı aradım sız 80 dıyorsunuz genel mudurlugunuz 50 + kdv = 57 tl dıyor ne ıs dedım sube yanlıs soylemıs arkadas 57 tl toplam dedı.Bundan önce call centerı aradım bankanın genel mudurlugunu web sayfanız 50 dıyor sube 80 ıstıyor bu nasıl oluyor dıye sordum aldıgım cevap ''BIZ BILMIYORUZ BIZIMLE ALAKASI YOK SUBENIZLE GORUSUN '' DENILDI BENDE SIZ NE ISE YARIYORSUNUZ ORADA BUNU BILMIYORSANIZ DIYE TELI KAPATTIM
    Konu ZAK1980 tarafından (14/06/2011 Saat 22:19 ) değiştirilmiştir.
    Zeynel KARACAN

"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"

kerem *
    krm1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 1665

Bankaların hepsi böyle maalesef.Her sektör zarar ederken onlar kar açıklıyor.

senza cuore saremmo solo macchine

Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!

ismail sezer
    Taykel sezerism - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Çanakkale
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    17 NH 501
    Edilen teşekkür: 94

Teknik Konu

İsmail arkadasım yazdıkların dogru ser piyasa olayı fakat benım demek ıstedıgım suydu Ziraat bankasındakı bazı personeller memur zıhnıyetınde oldukları ıcın gelişi güzel iş yapıyorlar ben kredı ceker ıken yasadıklarım sorunlar.İşini dogru dürüst yapan memurları hariç tutuyorum
    1.Aracımın modelı yanlıs yazıldıgı ıcın 12 ay boyunca fazla pirim odedım takı bır sonrakı kasko teklıfınde fark edıldı bu durum.Grupama sıgortaya aracımın yanlıs yazıdıgını otomatık olmadıgını ispatladıktan sonra fazla odedıgım pırımı alabılmek ıcın 2 hafta ugrastım sonunda aldım.
    2.Benım cektıgım 13.bın tl kredının tamamını + dosya masrafını ve dıger ucretlerıde üstünler otoya gondermısler, bundan dolayı sagdan soldan borc buldum bankaya ıkıncı kez dosya masrafı falan fılan odedım bu odedıklerımıde üstünlerden 1 ay sonra gerı aldım.
    3.Kredı cekerken getırılmesı gereken evrakları tam soylemedıklerı ıcın ıkı kez gıt gel oldu
    4.Banka ustunlere eft yapacagı gun sıstemlerı bozuldu eft sonrakı gun yapıldı
    5.1.kaskoyu 950 ye yaptılar ama dısarda 750 ımıs sonrakı yıl yıne bunlar yapacaktı 800 tl ye onlardan önce ben yaptırdım 667 ye
    6.Rehın kaldırma ucretı 2009 da 25 tl ıdı 2011 de sube 80 tl ıstedı bankanın web sayfası 50 dıyordu subeyı aradım sız 80 dıyorsunuz genel mudurlugunuz 50 + kdv = 57 tl dıyor ne ıs dedım sube yanlıs soylemıs arkadas 57 tl toplam dedı.Bundan önce call centerı aradım bankanın genel mudurlugunu web sayfanız 50 dıyor sube 80 ıstıyor bu nasıl oluyor dıye sordum aldıgım cevap ''BIZ BILMIYORUZ BIZIMLE ALAKASI YOK SUBENIZLE GORUSUN '' DENILDI BENDE SIZ NE ISE YARIYORSUNUZ ORADA BUNU BILMIYORSANIZ DIYE TELI KAPATTIM

Arkadaşlar insanın bazen şansı ve işleri ters gider olacak işleri geri gider Aksar bu kişiden değildir yapmak istediği işte ,muhatap olduğu şahıs yada kurumlardan kaynaklanır. Yıldızı zor uyuşur.Saygılar. Amacım hiç bir arkadaşımı kırmak değil.

Mustafa Akçay
    pdr42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 625

arkadaşlar iş bankasından cektim ödeme planını buraya koyarım teşekkürler yardımlarınız icin)

Cem *
    Realtime xnode - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 268

Hayırlı olsun.
    Beneficium accipere libertatem est vendere

7. Bu mesaj için teşekkür edenler:

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

hayırlı olsun geçenlerde bizim de okula geldi 0.47 den iş bankası..

9. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Hakan Kayra
    cunsuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 14

Tercihiniz Vakıfbank olsun..Diğerlerine oranla daha uygun fırsatlar sunuyor kesinlikle..Yine de iyi bir araştırma yapmanızı öneririm..
    Konu Scottie tarafından (13/07/2011 Saat 01:15 ) değiştirilmiştir.

11. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mustafa Akçay
    pdr42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 625

Arkadaşlar yukarıda da yazdım vakıf halk ziraat deniz garanti teb yapı kredi ing akbank bunların hepsini gezdim en uygun is bankası ve de bu hafta sonrasında kredioranları degiscecek bence ihityacınız varsa acele edin

Sayfa 2/2 İlkİlk 12