İsmail arkadasım yazdıkların dogru ser piyasa olayı fakat benım demek ıstedıgım suydu Ziraat bankasındakı bazı personeller memur zıhnıyetınde oldukları ıcın gelişi güzel iş yapıyorlar ben kredı ceker ıken yasadıklarım sorunlar.İşini dogru dürüst yapan memurları hariç tutuyorum
1.Aracımın modelı yanlıs yazıldıgı ıcın 12 ay boyunca fazla pirim odedım takı bır sonrakı kasko teklıfınde fark edıldı bu durum.Grupama sıgortaya aracımın yanlıs yazıdıgını otomatık olmadıgını ispatladıktan sonra fazla odedıgım pırımı alabılmek ıcın 2 hafta ugrastım sonunda aldım.
2.Benım cektıgım 13.bın tl kredının tamamını + dosya masrafını ve dıger ucretlerıde üstünler otoya gondermısler, bundan dolayı sagdan soldan borc buldum bankaya ıkıncı kez dosya masrafı falan fılan odedım bu odedıklerımıde üstünlerden 1 ay sonra gerı aldım.
3.Kredı cekerken getırılmesı gereken evrakları tam soylemedıklerı ıcın ıkı kez gıt gel oldu
4.Banka ustunlere eft yapacagı gun sıstemlerı bozuldu eft sonrakı gun yapıldı
5.1.kaskoyu 950 ye yaptılar ama dısarda 750 ımıs sonrakı yıl yıne bunlar yapacaktı 800 tl ye onlardan önce ben yaptırdım 667 ye
6.Rehın kaldırma ucretı 2009 da 25 tl ıdı 2011 de sube 80 tl ıstedı bankanın web sayfası 50 dıyordu subeyı aradım sız 80 dıyorsunuz genel mudurlugunuz 50 + kdv = 57 tl dıyor ne ıs dedım sube yanlıs soylemıs arkadas 57 tl toplam dedı.Bundan önce call centerı aradım bankanın genel mudurlugunu web sayfanız 50 dıyor sube 80 ıstıyor bu nasıl oluyor dıye sordum aldıgım cevap ''BIZ BILMIYORUZ BIZIMLE ALAKASI YOK SUBENIZLE GORUSUN '' DENILDI BENDE SIZ NE ISE YARIYORSUNUZ ORADA BUNU BILMIYORSANIZ DIYE TELI KAPATTIM
Yer imleri