Şimdiden Allah hayırlı uğurlu etsin, bir ömür boyu mutluluklar dilerim...
Şimdiden bir ömür boyu mutluluklar Tayfun. Birbirinize duyduğunuz, Aşk, sevgi ve saygı hiç tükenmesin.
Saygı, sevgi ve hoşgörü çerçevesinde ömrünüz yettiğince mutluluklar dilerim...
Allah mesut etsin ömür boyu mutluluklar![]()
allah mesut etsin
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Allah mesut etsin,bir yastıkta kocayın.
hocam saygılar, mutluluklar dilerim, birlikteliğiniz daim olsun...
"İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez."
şimdiden mutluluklar
Allah hayırlı uğurlu eylesin tayfun damat :=)
davetiye ye ekletemediğin araç
artık gelin arabası olur herhalde :=)
BİR HAYATIN VAR VE SEN ONU EN İYİ BİR ŞEKİLDE YAŞAMALISIN...!!! EndeR
Allah bir yastıkta kocatsın tayfun hocam....
Sevgili Tayfun, hemşom size bir ömür boyu mutluluklar dilerim. Ben de düğün davetiyemi ekledim forumumuza. Ben de seni beklerim Söke'ye. Davetiyeni görmekte çok geç kaldımİnşallah benim düğünde bir araya gelme fırsatımız olur.
Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik
Tayfun hocam tabi ki Alo diyeceksin.. Söke'den geçip bana alo demezsen üzülürüm. Yazlığımız var Davutlar'da. Ben oralarda olacağım aksilik olmazsa. Eşinle beraber uğrarsın bize, sevinirim.
Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik
Allah bir yastıkta kocatsın. Şöyle bi GP Konvoyuda hiç fena olmazmış haniAllah mutluluğunuzu daim etsin Arkadaşım... Eşinle birlikte nice nice senelere inşallah.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri