kafayı değiştirmek lağzımbence bu tur olaylar oldukdan sonra değilde olmadan once olmaması için bir seyler dusnmesi lağzım servis mudurlerinin
Tebrikler Saim Bey...
kafayı değiştirmek lağzımbence bu tur olaylar oldukdan sonra değilde olmadan once olmaması için bir seyler dusnmesi lağzım servis mudurlerinin
aynen batuhan abıme katılıyorum
Konu TEZEL PUNTO 45 tarafından (15/05/2007 Saat 19:12 ) değiştirilmiştir.
Bugün Mehmet'le beraber gidip Saim Bey'le konuştuk! Sağolsun, çok yardımcı oldu ve Mehmet'in kapağı yarın ücretsiz olarak değiştirecekler! Ve Saim Bey, forum üyelerine, ellerinden gelen her türlü yardımı yapacaklarını yineledi...
Bütün problem iletişimsizlikten kaynaklanmış! Mehmet de anlatır sanırım olayı burada...
Sorun çözüldü...
ooo süper..saim baba çok yaşa sen !!!
abi ne bu hız yaw daha yanınızdan 15 dakka oldu ayrılalı hemen yazmışşın laptopmu var kardeşim yanında evet saim bey yarın motor testinden sonra takacağının sözünü verdi yarın halledecekler teşekkürler birmot![]()
hehehehehhhhehe müslüm kardeşe selam kekler çaylar ve kahve ler için teşekkürler
Neyse probleminin giderildiğine sevindim femoli. Darısı diğer serviszedelere İnşaalllah.
inşallah kardeş hakkı aramak lazım biz bir hışımla çıktık ama saim bey keşke bana danışsaydınız dedi haklıydı ama yerinde olmaması bizi iki kat daha heyecanlandırdı ve sonuç bu nokta neyse sorun çözülecek inşallah yarın teşekkürler herkese![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri