Tarih 8 Mart Pazar Nevşehirden Ankaraya Geldim Ve Konya Yolu İstikametinden Dikemene Giriş Yaptım. İlk Işıklara Geldim Kırmızı Yandı Garip Bir Ses Duydum dikis Aynasından Bir Baktım Arkama Kırmızı Ferrari Durmuş Borr Borr Ediyorİçindeki Vatandaşın Anlaşılıyorki Kanı Hızlı Akıyor Olduğu Yerde Borr Borr Gaz Kesior
![]()
Tabi Ben Bunun Kalkar Kalkmaz Bir Film Çevireceğini Anladım Sol Şeritten Hiç Kıpırdamadan Yeşin Yandı Devam Ettim. Tabi Dikizden Bir Baktım Bu Sağı Kapatıp Son Gaz 4 Arabayı Birden Sağlayıp Hemen Soldaki Bilirsiniz Dikmenin Lüks Galerisi Ercanlara Zap Diye Giri Verdi. Neyse Baktım İçinde Gençten Bir Oğlan Neyse Dedik Vakti Zamanı Gelir Allah Bizede Nasip Eder İnş. Diyerek yoluma Devam Ettim.
Dikmende Bir Mekana Gittim Ve Yaklaşık 4 Saat Sonra Tekrar Konya Yoluna Çıktım Ve İstanbul İstikametine Girerek Evimin Yolunu Tuttum ki O Meşhur İnişten İnerken Birde Ne Göreyim Sağ Tarafta 4 5 Araçlık Bir Kalabalık Ve Bir Sürü İnsan Yığını Ne Gördüm Tahmin Edemezsiniz ...?
O Kırmızı Ferrariyi Süren Vatandaşın Kanı Yerinde Duramamış Bir Araca Sürtmüş Ordan Kaldırıma Ordanda Bir Fidanın Üstüne Çıkmış Şekilde Kaza Yapmış Öylece Kaldırımda Yatıyor. Polisler Felan Gelmiş Tutanak Felan Uğraşıyorlar.
Herşeyden Bir Ders Çıkarmak Gerekir Bazen Kimimizde Yapmıştır Gençliktir Olabilir. Kudur Kudur Ama Asla Bohunu Çıkarma Vakti Geldiğinde Otur...!
Yer imleri