Tarih 8 Mart Pazar Nevşehirden Ankaraya Geldim Ve Konya Yolu İstikametinden Dikemene Giriş Yaptım. İlk Işıklara Geldim Kırmızı Yandı Garip Bir Ses Duydum dikis Aynasından Bir Baktım Arkama Kırmızı Ferrari Durmuş Borr Borr Ediyorİçindeki Vatandaşın Anlaşılıyorki Kanı Hızlı Akıyor Olduğu Yerde Borr Borr Gaz Kesior
![]()
Tabi Ben Bunun Kalkar Kalkmaz Bir Film Çevireceğini Anladım Sol Şeritten Hiç Kıpırdamadan Yeşin Yandı Devam Ettim. Tabi Dikizden Bir Baktım Bu Sağı Kapatıp Son Gaz 4 Arabayı Birden Sağlayıp Hemen Soldaki Bilirsiniz Dikmenin Lüks Galerisi Ercanlara Zap Diye Giri Verdi. Neyse Baktım İçinde Gençten Bir Oğlan Neyse Dedik Vakti Zamanı Gelir Allah Bizede Nasip Eder İnş. Diyerek yoluma Devam Ettim.
Dikmende Bir Mekana Gittim Ve Yaklaşık 4 Saat Sonra Tekrar Konya Yoluna Çıktım Ve İstanbul İstikametine Girerek Evimin Yolunu Tuttum ki O Meşhur İnişten İnerken Birde Ne Göreyim Sağ Tarafta 4 5 Araçlık Bir Kalabalık Ve Bir Sürü İnsan Yığını Ne Gördüm Tahmin Edemezsiniz ...?
O Kırmızı Ferrariyi Süren Vatandaşın Kanı Yerinde Duramamış Bir Araca Sürtmüş Ordan Kaldırıma Ordanda Bir Fidanın Üstüne Çıkmış Şekilde Kaza Yapmış Öylece Kaldırımda Yatıyor. Polisler Felan Gelmiş Tutanak Felan Uğraşıyorlar.
Herşeyden Bir Ders Çıkarmak Gerekir Bazen Kimimizde Yapmıştır Gençliktir Olabilir. Kudur Kudur Ama Asla Bohunu Çıkarma Vakti Geldiğinde Otur...!
Konu SRDR KRKC tarafından (12/05/2011 Saat 22:57 ) değiştirilmiştir.
hızın sonu felaket
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
hız tehlike değil sanattır dicem saldırıcaksınız biliyorumşaka bir yana böyleleri yüzünden milletin canı yanıyor inşallah akıllanmış
Yanarım Yanarım O Ferroya Yanarım Başka Bişeye DeğilBide Hatasız Diye Satılırsa Şaşırmam Yani
Baya Baya Hasar Vardı Çünkü...
baya baya hasar varsa zaten perte çıkarırlar abi merak etme onun bi ön takımı gpnin yarısı kadardır![]()
galeri satarsa hatasız diye satar kesin![]()
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
hatasız kul olmaz diye satarız en kötü![]()
06 sa 526 mı abi plaka bazen bende görüyorum konya yolunda ama hızıma yetişemiyor tabi![]()
![]()
Keyif BMW'Dir...
ferro da neymiş araba mı o tehlikeli olan sürat değil kontrolsüzlüktür by GRDEDE![]()
TSİ Jetta.
Bende 1 ay kdr oluyor yağmurlu hafiften tipininde estiği bi gecede floryadan yeşilköy istikametine gidiyorum İstanbulda oturanlar bilir Fly'inn AVM yi geçince kazalarıyla meşhur bi viraj vardır Kırmızı ferrarili arkadaş 110 km gibi bi hızla giderken roket tabiriyle geçti yanımdan bi eksoz sesini duyabildimm zaten viraja girmiş ama çıkışıı olmamışş bariyerlerde bindirip sağ kaldırımın üzerine oturtmuştu makineyiiPek üzüldüğüm söylenemez hatta bi nebze içime su serpildi dee diyebilirim
![]()
Abi seni tebrik ettim harbiden, altınızda 1.4 turbo bravo var gördüğüme göre, ferrariye aşık atamasada o an ışıklarda duran çoğu arabaya kafa tutcak bir aracın varken senin gaza gelmemen bravo cidden !!!
Bence o şahıs altındaki aracı kullanmayı bilmiyormuş. Verin bana bak ben nasıl kullanıyorum onu![]()
Beneficium accipere libertatem est vendere
yazık yazık o arabanın kaderi öyle olmamalıydı![]()
bizim burada da var bir adet lamborghini araç.. şehir içinde bağıta bağırta geziyor... araç Eskişehir sporlu Genç forvet kardeşimizin... o da pek havalı... allah sonunu hayır etsin...
Amin, bu arada mesajı tamamen silemiyorum, çünkü sil diye bir seçenek çıkmıyor![]()
Emrullah Gaza Gelinecek Araba Var Gelinmicek Araba VarGeçen Nevşehirde E320 Denk Geldi İçinde 3 Tane Genç Arkadaş Yellediler Yellediler Beni En Son Arabalarından İnerken 2005 Mercedes Duman Atıoyordu Egzostan Aldım İfadesini
![]()
Ama Bu Ferro Gaza Sele Suya Yele Gerek Yok Onu İzlemesini Bileceksin![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri