canım kardeşim Zeynelim o kadar güzel açıklamışsın ki durumu çok ama çok teşekkür ediyorum sana..ben köy okulunda da çalıştım şu anda da büyük okulda çalışıyorum inan bana okullar velilerden alınan paralar ile dönüyor o da ne kadar gelirse küçükçekmeceyi bilenler bilir atakent te doğa ilköğretim okulu var aylık 100 lira alıyor nerdeyse ve kimse gıkını çıkartmıyor veriyor hemen alt sokağında biz varız yıllık 30 lira vermiyorlar çocukları için sadece yıllık 30 lira insan bir günde bir lira atsa kenara ayda yapar 30 lira düşün yani durumu!! ben elimden geldiği kadar yapmaya çalışıyorum ama biryere kadar gün 24 saat çocuk 10 saat uyuyor 5 saat bizimle birlikte 15 geriye kalan 9 saat ailesi ile full gerçi onu bulamayanlar da var..aile olmadan olmuyor olamaz olmayacak Türkiyede sorunun kökenine inilmeli eğitime aileden başlanmalı tabi ilk önce aile eğitilmeli..23 nisana gelelim tören alanına biz kimseyi sokmamaya çalışıyoruz aileler ortalıkta dolaşıyor çocuklar okul duvarlarının tepelerinde Atatürk büstünün tepesinde cahiliyet çok fena çok!!
Yer imleri