Turkcell yıllarda bu ülkedeki ilk operatör olmanın rahatlığını yaşadı kaymağını yedi. 1999'dan 2003'e kadar Turkcell kullandım. 2003 yılından bu yana da Avea kullanıyorum. Öncelikle Turkcellin fiyat politikası daha kaliteli bir hizmet sunmaya yönelim. Avea ise daha makul fiyatlara daha çok hizmet vermeye yönelik. Bugün Turkcell'deki ses kalitesi hiçbir operatörde yoktur. Ama Avea'daki fiyatlara da hiçbir operatör konuşturmaz. Her yöne 650 dk. Avea içi 1250 dk. konuşma süresine 30 Tl ödüyorum. Şuan bana Avea içi görüşme süresinin yüksek olması yarıyor. Ama memnun muyum? Ses kalitesi olarak memnun olduğumu söylemem çok zor. Ama bu şartlarda başka bir operatör olmadığına göre burada kalmaya devam edeceğim. Ama bunları söylerken diğer operatörlerin de olumsuz özelliği yoktur demek bence Avea kullanıcılarının yaşadıkları problemden gelen bir sinirle söylenmiş sözlerdir. Sonuç olarak diğer operatörleri kullanmadan orada yaşanılan problemleri bilemeyiz.

Bir de eklemek istediğim bir başka konu da bu başlıkla ilgili. Her ne kadar sorumluluğun kendinizde olduğunu belirtmiş olsanız da daha önce forumda yer alan bir konudan dolayı yanlış hatırlamıyorsam da Avea'nın avukatlarından ilgili konunun forumdan kaldırılmasına ilişkin bir mesaj gelmişti ve o mesajda forumda yer alan her konudan forum sahipleri ve yöneticileri sorumlu tutuluyordu.