Allah rahmet eylesin...Başınız sağolsun...
Arkadaşlar hırsızdır şudur budur derken foruma girmeye fırsat kalmadı geçen haftasonu, takip eden arkadaşlar bilirler, p.tesinden beride anneanneam e kanser tehşisi koyulmuştu, bugün vefaat etti. Sürekli kötü ve içinizi karartan haberlerle karşınızdayım sizdende bu yüzden özür diliyorum, fakat şimdi de bu yüzden köye gidip annemlerin yanlarında onların metanetli olup eksik ihtiyaçlarını karşılamak zorundayım. Forumda aktif olamamamın nedeni bu olacaktır. Şimdi ise sıcak bi duş alıp bir traş olup akşama babamla kırklareline yolculuk vaktidir. Ruhuna bir dua okursanız çok makbule geçer, Saffetti annanemin adı.
Allah rahmet eylesin...Başınız sağolsun...
Keyif BMW'Dir...
Başın saolsun kardeş
Allah Rahmet Eylesin Arkadaşım Kalanlara Sabır Diliyorum...
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inş..
TSİ Jetta.
Allah rahmet eylesin,başın sağ olsun kardeşim...
Allah gani gani rahmet eylesin.
allah rahmet eylesin, başınız sağolsun.
bende canım babamı 37 gün önce bu illet hastalık nedeniyle kaybettim. çok zor.
Başın sağolsun, yardım edebileceğimiz birşeyler olursa herzmana haber vermen yeterli
iyi yolculuklar dostum
Can mekanı Cennet olsun..Başınız saolsun
I ' m c a p u l i n g . . .
Başınız sağolsun, cennet mekanı olur inşallah. 2 sene önce aynı illetten babamı kaybetmiştim..Allah nur içinde yatırsın..
Allah rahmet eylesin,başınız sağolsun.Mekanı cennet olsun...
Allah rahmet eylesin
Beneficium accipere libertatem est vendere
ALLAH rahmet eğlesin...
allah rahmet eylesin
allah rahmet eylesin.... başınız sağolsun...
Allah rahmet eylesin,başınız sağolsun...
Başın sağolsun, Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, sizlere de Allah sabır ve uzun ömür versin...
dostum basın sağolsun
can basın sagolsun arkadasım cok uzuldum dua edıcem Allah mekanını cennet nasıp etsın.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri