Ablamızı Tüm Türkiyeye İzleticem Tüm Bayanlara Örnek Olmalı, Çok Yakında Ana Haberlerde Göreceksiniz Arkadaşlar... Eli Öpülesi Bir Anne ...
Ablamızı Tüm Türkiyeye İzleticem Tüm Bayanlara Örnek Olmalı, Çok Yakında Ana Haberlerde Göreceksiniz Arkadaşlar... Eli Öpülesi Bir Anne ...
Helal olsun diyorum , ve bize iş başvurusunda bulunan bayanlarada örnek olmasını istiyorum sanayide bayanmı çalışır biz beceremeyiz diyenlere![]()
Bence de helal olsun kardeşimize,tebrik ederiz kendisini...
bravo..
TSİ Jetta.
Bir kadın olarak hemcinsimle GURUR DUYDUM !
ne yapsın ablamız ekmek parası helal olsun valla
Ablamızı 2 Gün İçinde Haberlerde Görürseniz ŞaşırmayınBugün Çekimleri Yapıldı Puntom Ve Lastikçi Gül Abla Yakında TV De...
helal olsun valla ne dıyeyım
Zeynelcim Optimumu Geçiyorsun 2 Dalmayı Geçtikten Sonraki İlk Işıktan Sola Döndüğünde Petrol Ofisinin Altında Görürsün Şahin Oto Lastik.
Helal olsun. Şu bayanın kazandığı her para helal. Umarım evlatlarıda böyle bir anneye layik olabilir.
serdar okuyunca çok duygulandım,gurur abimin dediği gibi,bu kadının kurtuluş savaşında cephede mermi taşıyan kadınlardan hiçbir farkı yok benim için,şimdi yanında olsam o tozlu lastik kokan ellerini öperdim,belki eşiyok,belkide askerde olan oğlu için böyle ağır bir mesleğin altına girdi,işte gördüğümüz kadın kurtuluş savaşındaki şerife bacının torunu,bu şerife bacılar oldukça bu vatanı kimseler yıkamaz....
punto kadar zevk verseydin güzelim,vites yerine elinden tutardım sevgilim...
eli opulesi varlik.
imzam kurallara aykiri oldugu icin silindi
valla helal olsun ablama...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri