bizide götürsene vedatttttt
şaka bir yana temmuz başında trabzona gidicem oradan da ver elini ege ayın 21 inde izmite dönüş
evın bahçesındeyız busene yıne
günü bırlık sapanca, karasu, kefken,kavanağzı, cebecı olabılır.
bizide götürsene vedatttttt
şaka bir yana temmuz başında trabzona gidicem oradan da ver elini ege ayın 21 inde izmite dönüş
denızde istavrit ufuk sende para kardeşim ohh dayamışsın sırtını K.Ü. ne oh gel keyfım gel
Ayvalığa gitmek istiyorummm.. ama gidemiyorumm
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
Ağustos ayında, Ayvalık, Burhaniye, Akçay, Çanakkale, Bozcaada, Gökçeada civarlarındayım...
O tarihlerde oralarda olacak olan varsa haberleşelimMinik tatil buluşması yaparız
![]()
gizemcim sen neden gidemiyorsun tatile iznin mi yok?üzüldüm ya benimde arkadaşım var ayvalık ta temmuz sonu gitmeyi düşünüyorum bakalım,muratcım ağustos başında da orda olurum sanırım yani ayvalıkta,görüşürüz...
![]()
13 temmuz 1 hafta Marmaris-Selimiye
7 eylül 1 hafta Kaş-Kalkan
Şimdi benim asaletim henüz tasdik olmadığı için sadece 1 hafta mazeret izini alabiliyorum.. Bunu da görüşmem gereken kişiyle henüz görüşmedim ama eğer ki Ağustosda bana o 1 haftayı vermezlerse, binayı patlatmayı düşünüyorum...
Ayvalık....Hasretim yemin ederim oraya, burnumda tütüyo denizi, güneşi...
Linos ve Albedo eğer aynı tarihlerde orda olursak kesin buluşalım..Ufak bir tekne turu bile yapabiliriz ailecekSüper olur!
gizem sen söyle başındaki amirlere valla yıkarız orayı basarız tüm gp ailesi olarak ona göre sen onlara bizden bahsetmedin galiba
falla benim de ancak eylül ün 2. haftası boşta kalıyo bi hafta kaçıcam bi yerlere ama neresi olur bilmiyorum...
ya antalya yada akçay gibi duruyo şimdilik ama zamn daa çok var...![]()
bizde 16 temmuz 31 temmuz arası bodrum yalı kavaktayız
7-13 temmuz alanyadayım,
ağustosta 1 hafta çeme veya fethiye planlıyorum
bizde apoşla 2-7 eylül antalya-manvgattayız...![]()
balayı-çiçekayı-falan yaaapcaaaz he heee
Orhun Kitabeleri Yıl 731
Bilge Kül Kadir HAN
"Ey TÜRK milleti işit;Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer delinmedikçe senin devletini ve yasalarını kim bozabilir!
Ey Türk Milleti TİTRE ve KENDİNE DÖN"...
yarın arkadaşları kandırabilirsem marmarise yola düşücez
ha bise 20bin bakımından para kalırsa
zeynepc Nickli Üyeden Alıntı
heheheheheallah iyiliğini versin
Konu erdiyilmaz tarafından (20/06/2007 Saat 15:20 ) değiştirilmiştir.
@ufuk; şimdilik ailemizden haberleri yok, eğer zorlarlarsa beni o zaman minnacık bi konvoyla karşılarız hepsini yollarda
@albedo; benim çocukluğumun tüm tatilleri Ayvalık' da geçti.. Rahmetli canım Dedem ile büyüdüm orda.. yaşadığım her anı benim için çok değerli bu yüzden de..
@Linos; Hocam biz buluşalım da, kayıkla bile gezeriz koyları gerekirse![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri