muğla sarıgerme 25/05/2007 :bigdance2:
muğla sarıgerme 25/05/2007 :bigdance2:
tatilmi ne güzel bi kelimedir bu.
ağustosun ilk 2 haftası antalya-manavgat. üfff bee şimdiden içim gitti.
***GFB***
Tatil yerlerim:
Ağustos'ta
Ankara- İstanbul-Antalya-Alanya- ....ve Kıbrıs
* GP GÜZELİ*
1905
Muhtemelen Ağustos ayında:
Burhaniye, Ayvalık, Çanakkale Şehitlik, Gökçeada...
linos gel sen ben dagored abnew havuza gidelim tatil felan yanlış ayak bunlar)![]()
össden itibaren okul açlana kadar ÇEŞME bazı ufak geziler olur heralde![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
ya şimdi sizi özendirmek gibi olacak ama benim okul havuz kartım var üstüne 14 haziranda beni tutabilene aşk olsun tatile çıkacağım![]()
Havuz işi kolay, grandepuntotr üyelerine özel indirimli bir yer buluruz...:ok:
Temmuz 22 de herkes evinde olsun arkadaşlar.
Malum oy kullancazzz.
Tatil planlarınızı ona göre yapın lütfennnn
Photoshop Değil , Gerçeğin Ta Kendisi
SÖZDE DEĞİL , ÖZDE MODİFİYE
16 haziran- 31 ağustos izmir dikili, ayvalık falan ege turu düşünüyorum aslında arklar la kesin bikaç puntoyla karşılaşırız sahil yollarında![]()
ağustos 12 itibariyle güzel yurdumun kışlalarından birisi :tyson::ok:
Arkadaşlar eğer gerçekten kafa dinlemek istiyorsanız ve alışılmış ege ve akdeniz sahillerinden farklı bir yer istiyorsanız sizi memleketim olan,Marmara sahillerinde tek mavi bayraklı ve yine Marmara kıyılarının(belki de Türkiye'nin) en uzun plajına sahip,doğasıyla,tertemiz havasıyla,her türlü aktiviteye uygun coğrafyasıyla ve en önemlisi sımsıcak insanlarıyla ŞARKÖY/TEKİRDAĞ a davet ediyorum.
Önyargılarınızı yıkacağınız bir yer olarak Şarköy keşfedilmeyi bekliyor.
Saygılar.
...because failure is not an option.
Elektronik Mühendisi @ BOTAŞ
Temmuz-ağustos mordogan dayım arada bir çeşme de temmuza kadar da kıbrıstayım zaten..
akdeniz ve ege de olcam
Temmuz başında 2 hafta tatile çıkıyorum,1.haftayı Kemer-Beldibi'nde, 2.haftayıda memlekette Şile'de geçireceğim, tatile çıkacağım tarih yaklaştıkça günler geçmek bilmiyor yaw, sanki askerde şafak sayıyor gibiyim![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri