evet asker sehıtlerıne.... diğer ölenlerin yasını tutardı... ne demişler su testisi su yolunda....
Yaşanan olay insanlık dışı bir olay. Kesinlikle tasnif etmiyorum.Lakin bazı arkadaşlarımında dediği gibi su testisi su yolunda kırılır. O da az can yakmadı bence.. İnsanlar nasıl yaşarsa öyle ölürlermiş. Felç olarak yaşama ihtimali var.. Her nekadar sevmesemde Yinede allah sevenlerine bağışlasın diyorum.
BY Turbo SPORT 150 HP
zamanında bolucu orgute yardım ettıgını duymustum nekadar dogrudur bılemem ,sımdıde haberlerde ızlıyorum kuzey ırakta cıddı yatırımlar yapıyormus kuzey ırak kurt yonetımının mıllı pıyango ıhalesını amıs talabanıye 100 bınlerce dolar pay verıyormus talabanı=pkkk dır benım ıcın ,bu arada yanındakı calısanlarına karsı cok vefakar,duyarlı bırısıymıs,zamanında bazı ınsanları kursunlattıgına haberler cıkmıstı bu dunya etme bulma dunyası bu herkes ıcın boyle sahsım olarak sevmem bu kuzey ıraktakı yonetıme yaptıgı yardımdan dolayı sonucta ınsandır hatasıda olur gunahına yaratana hesap verecektır.
Sevenlerıne ,onun sayesınde karnı doyanlarına coluguna cocuguna sevenlerıne bagıslasın
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Elbet herkes o yolun yolcusu.
Ateş olmayan yerden de duman çıkmaz.
Allah yardımcısı olsun
arkadaşlar o kim
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
allah acil şifalar versin... allah sevenlerine bağışlasın.
Acil şifalar diliyorum.
Kişiliğini, insanlığını bilemem ama zaten görüşü, kişiliği vs.
beni çok da ilgilendirmiyor açıkcası.
Ancak sesini çoook çoook beğenirim ve yerine bir daha
bir yenisi gelmeyecek bir sese sahip.
Böyle bir sesi kaybetmemek gerek, Allah yardımcısı olsun ve acil şifalar versin...
Ulusal ''Televole'' medyasının yeni geçim kaynağı vurulma olayı...
Üzülen ve bir okadarda üzülmeyen kitlenin en önemli gündemi,
Siyaseti, mayfası, iş dünyası, acılı sanat camiası, kısacası her kesimin odaklandığı olay.
Allah sevenlerine bağışlasın, sevmeyenlerinede televizyonları izlememe, kıyasıya kanal zaplama sabrını arttırsın.
" Mazeret zayıfların silahıdır. Bahaneler daha çok batmak için iyi bir yöntemdir. Akıllılar buna başvurmaz"
Osman PAMUKOĞLU
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri