Komandomu dedı brı ısparda dag komando okulumu dedı yoksa :D
Printable View
Komandomu dedı brı ısparda dag komando okulumu dedı yoksa :D
Şu kıl dönmesini niye erkenden olduysam hiç kafa yok bende :):):)
küçük hesap adamı olma Erdemcim yakışıyor mu sana :D
hatta napalım bak siz Ali Can'la beraber gidin belki aynı yere düşer de dert ortağı olursunuz birbirinize :D
Alican bi göreydi şu konuyu pek yalnız kaldım böyle alırdım ondan desteği zaten :)
gerekirse koşarım abi naaptın :D çoktan alışkınım yürümeye :D istanbul'da neler neler yaptığımı bi ben bilirim bi allah bilir :D :D
valla onu diyen insan çok oldu ama yüksek lisans ve iş hedefim olduğundan ertelemem gerekti :D ve hallettim de :D
valla Erdem gideceğim zaman daha da kötü bir durumda olabilirim...istanbul askerlik şubesi olursa ölümcül bir durum olmaz mı buradan :D
valla ozaman en iyisini yapmışsın gerçekten istanbullarda perişan olmak ta vardı :):)
benim artık yüksek lisansın son dönemi iş hedefi de tamam artık bir üst basamak için iş için askerlik şart oldu kaçış yok benim valla sen yine iyisin bir süre :):)
:D ahaha Erdem senin bu acı halini görmek beni nasıl yıkıyor bi bilsen :D
hani sünnetten, aşıdan, doktordan kaçan çocuklar gibi bi korku seziyorum sende :D
yaaa Serkan valla çok geliyon ama üstüme kardeşim:):)Ben şaka yapıyorum ya hiç korkarmıyım yoksa ben aşıdan,doktordan,askerlıkten:):Paşa paşa gidip yapıp gelirim,beni hiç tanıyamamışsın:):)
kardeşimm benim yaa.. :D
erdem gidecek geri gelecek, o kadar.
kardeşim hayırlısı herşeyin, her zaman dediğim gibi; takma :D
ilk seni arıyacam söz kardeşim :):)
istersen her aşamada sana eşlik edebilirim :D