Alıntı ZAK1980 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tamamıyle karsılıklı ıyı nıyet olayı sonucta polıs oyle ıtttt,kopukla ugrasıyorkı arkadaslar ben polıs mılletını fazla sevmem ama adamlara hak verıyorum bazı seylerde öyle dengesiz adamlar varkı sokakta polis ne yapsın zaten polıste bence yuzune bakınca nalıyor kımın ne oldugunu bugune dek bır sorun yasamadım polısle cevırme falan fılandada hıc bır zorluk gormedım gayet nazıklerdı

katılıyorum nasıl yaklaşırsan öyle tepki alırsın. çünkü polis herkezin seviyesine düşebilirde çıkabilirde.
bende polis olmadan önce senin gibi düşünüyordum. ama işin içine girince bazen ben bile kendimi tanıyamaz hale geliyorum. (ama yinede bu bir bahane olamaz tabi)

size bir olay anlatayım. meslege yeni başladığım zamanlar. kaliteyi düşürmicem diyorum o zamanlar içimden kendime. resmi ekipdeyim ve telsizle gbt kontrolü istediler. kendimce sormaya başladım ama sorduğum 20 kişiden 18 i sanki hukuk profösörüymüş de ben de ameleymişim gibi kimliğimi sordu. bende sabirla gösterdim. ama 20. kişide dayanamadım patladım artık. (çünkü ekip otosu dibimizde, telsiz muhaberemiz var ve hepimiz resmiyiz. ayrıca hep beklediğimiz bir nokta.)

artık o 20. adam polisleri benim polis olmadığım zamalarda düşündüğüm gibi düşünecek. keşke böyle yol keser gibi sorulmasa , ama yapçak bişey yok. sistem acımasız...