tüylerim dilken diken oldu
tekrar teşekkürler arkadaşlar
Dergiyi bugün aldım, burada taranmış görüntüsü verilen sayfaları birebir elimde tutup okumak çok daha güzeldi.
Yalnız dergide yer alan bilumum ses-görüntü ve araç iç-dış modifiyesi ile ilgili ilanlar beni fena halde cezbetti, bu da işin kötü yanı![]()
tüylerim dilken diken oldu
tekrar teşekkürler arkadaşlar
Hata Yapmaktan Korkma...
Organizasyonda emeği geçen ve o gün orada bizlerle beraber olan tüm arkadaşlara teşekkürler... süper GP
wala çok sevindim ne yapsak şöyleeee büyükkkkk bir ankara buluşması yapalımmı ne dersiniz
"Büyük Ankara Buluşması" ... ismi bile süper geliyor kulağa..
EYYY Ankara organizasyonlarından sorumlu arkadaşımız!! Duy sesimizi.. hayalleri gerçeğe dönüştür...
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
hadi o zaman arkadaşlar.
sizler büyük ankara buluşması düzenleyin en kısa zamanda.
bizler de arkanızdan istanbulda düzenleyelim bir tane daha.
arkasından da el birliği ile büyük türkiye buluşmasının 1. ayağını gerçekleştirelim.
hep birlikte VİVAAAAAAA GP diye bağıralım istiyorum.
ya Ankara'daki dostlarınız adına genelleme yapmak istemem ama, Ankara' da böyle büyük bir organizasyondan kim sorumlu onu bilmiyorum bir.. ikincisi biz kendi aramızda ufakcık-minicik buluşmalar yapıyoruz ama şimdiye kadar ortaya attığım planlardan başka kimseden ses çıktığını duymadım bu da iki...üçüncüsü ve son olarak; eş zamanlı bi plan bence muhteşem olur...
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
bence ankara ve istanbul ortak bir noktada buluşalım ,hem büyük türkiye buluşmasına bir ısınma turu olur hemde işte 100 ün üzerinde araçla tam ses getirir..
bence olmayacak bişey değil??
sabahtan her iki ilin üyeleri yola çıkar ve buluşma yerinde(ortak nokta neresi olacaksa artık) buluşulur..NEDEN OLMASINKİ???
yakışır abi harika olmuş emeği gecen herkese cok teşekkürler
aslında ahmetin fikri de hiç fena değil hani.
ne dersiniz arkadaşlar.
ankara ve istanbul ortada bir yerde şöyle güzel ve dillere destan bir buluşma yapsak mı ?
Bolu uygundur o zaman
Hehehehe
Photoshop Değil , Gerçeğin Ta Kendisi
SÖZDE DEĞİL , ÖZDE MODİFİYE
valla guzel olmus devamını dılerım
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri