Sayfa 1/2 12 SonSon
34 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Dünya lideri Necmettin ERBAKAN vefat etti.

  1. #1
    YUNUS KAYA
    ykaya1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    09/03/2010
    Yaş
    41
    Mesajlar
    2.971
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 719

    Standart Dünya lideri Necmettin ERBAKAN vefat etti.

    Arkadaşlar bugün forumumuzdaki başlıkları özellikle adım adım takip ettim.Ne zaman başlık açılacak diye bekledim ama nafile sonunda ben başlığı açtım.Defne joy foster denen biri için bile başlık açılıp 6-7 sayfa yazılan forumumuzda Bir dönem başbakanlık yapmış,bu dönemde Türkiye yi o yıllarda en büyük büyüme hızına ulaştırmış,En fazla dış borç ödenmiş memura %100 zam yaparak enflasyonu durdurmuş bir şahsiyet için,bir düşünce insanı için bir tane başlık açılmaması açıkçası ağrıma gitti.

    Siyasi görüşlerini bir tarafa bırakacak olsak bile o siyasete getirdiği dinamizmle,siyasette yapılan kirlilikleri insanların yüzüne tokat gibi vurmasıyla alkışlanacak büyük bir insandır.Bu yüzden muhtıralarla sahte tarikat düzenleri kurularak başbakanlıktan zorla uzaklaştırılmış biridir.

    Arkadaşlar adamın hayatını bir beş dakikanızı ayırıp bir okuyun bakalım nasıl büyük bir bilim insanı ve siyasi şahsiyet nasıl azimli idealist ülkesi için çalışan bir insan olduğunu görün.Devrim arabalarının yapılmasında bile en büyük pay sahibi olan kişi,Makine mühendisi olarak Almanyadaki leopar tanklarını icat eden kişi,Batılıların aklıyla beyniyle yarım dünya dedikleri dahi.

    Allah rahmet eylesin.Mekanın cennet olsun büyük insan.


    NECMETTİN ERBAKAN KİMDİR? (1926 - 27. ŞUBAT 2011)
    29 Ekim 1926 yılında Sinop'ta doğdu. Babası Adana'nın Kozan ve Saimbeyli bölgesinde yaşamış olan Kozanoğullarından Mehmet Sabri Erbakan. Ağır ceza reisi olan babasının birçok yerde görev yapmış olması dolayısıyla çocukluğu muhtelif Şehirlerde geçen ERBAKAN'ın annesi de Sinop'un tanınmış ailelerinden birinin kızı olan Kamer Hanım'dır.
    Necmettin ERBAKAN ilkokul'a Kayseri Cumhuriyet İlkokulu'nda başladı, babasının Trabzon'a tayin olması dolayısıyla ilkokul öğrenimini burada okul birincisi olarak tamamladı. 1937 yılında ilk tahsilini tamamladıktan sonra aynı yıl İstanbul Erkek Lisesi'nde orta tahsiline başladı. İstanbul Erkek Lisesi'ni 1943 yılında birincilikle bitirdi.
    1948 yılı yaz döneminde İTÜ Makine Fakültesi'nden mezun olan ERBAKAN aynı yılın 1 Temmuz'unda Makine Fakültesi Motorlar Kürsü'nde asistan olarak göreve başladı.
    1948-1951 yılları arasındaki bu 3 yıllık asistanlık döneminde o zaman doktora tezine tekabül eden yeterlilik tezini hazırladı. Sınıflarda ders vermek doçent ve profesörlerin yetkisinde olmasına rağmen kendisi asistan olduğu halde ders vermesine izin verilmiştir. Yeterlilik tezindeki başarısından dolayı üniversite tarafından 1951 yılında Aachen Teknik Üniversitesi'nde ilmi araştırmalar yapmak, bilgi ve görgüsünü artırmak üzere Almanya'ya gönderilen ERBAKAN, Alman ordusu için araştırma yapan DVL araştırma merkezinde Profesör Schimit ile birlikte çok başarılı çalışmalar yaptı.
    Aachen Teknik Üniversitesi'nde çalıştığı 1.5 yıl süre içerisinde, bir tanesi doktora tezi olmak üzere 3 tez hazırlayan ERBAKAN, Alman üniversitelerinde geçerli olan "DOKTOR" unvanını aldı.
    Alman Ekonomi Bakanlığı için motorların daha az yakıt yakmaları konusunda araştırmalar yaparak rapor veren ve bu arada da doçentlik tezini hazırlayan ERBAKAN'ın "Dizel motorlarda püskürtülen yakıtın nasıl tutuştuğunu" matematiksel olarak izah eden bu tez, Alman ilim çevrelerinde büyük yankı uyandırdı. Tezin mecmualarda neşredilmesi üzerine o tarihte Almanya'nın en büyük motor fabrikası olan DEUTZ motor fabrikalarının umum müdürü Prof. Dr. FLATS tarafından Leopar tanklarının motorları ile ilgili araştırmalar yapmak üzere bu fabrikaya davet edildi. Alman Ekonomik Bakanlığı'nın RUHR sahasındaki fabrikalar üzerinde araştırma yapmak için görevlendirilen heyette kendisinin de yer almasının istenmesi üzerine 15 gün RUHR sahasındaki bütün Ağır Sanayi fabrikalarını gezip inceleme fırsatı buldu.
    II. Dünya Harbi'nden sonra Alman üniversitelerinde ilk Türk ilim adamı olan ERBAKAN, 1953 yılında doçentlik imtihanını vermek üzere İstanbul'a döndü. İmtihan sonucunda 27 yaşında Türkiye'nin en genç doçenti olma başarısını gösteren Necmettin ERBAKAN, araştırmalar yapmak üzere tekrar Almanya'nın DEUTZ fabrikalarına gitti. Burada 6 ay süreyle motor araştırmaları başmühendisi olarak, Alman ordusu için yapılan araştırma çalışmalarına katıldı.
    1953'ün Kasım ayında İstanbul Teknik Üniversitesi'ne dönen ERBAKAN, Mayıs 1954 - Ekim 1955 yılları arasında askerlik görevini ifa etti. İstanbul Kağıthane'deki 6 aylık yedek subay öğreniminden sonra Halıcıoğlu'ndaki istihkam bakım bölüğünde 6 ay asteğmen, 6 ay da teğmen olarak makinelerin bakım ve tamiratları kısmında görev yaptı.
    Askerlik görevinden sonra tekrar üniversiteye dönen Necmettin ERBAKAN 1956 yılında Türkiye'de ilk yerli motoru imal edecek olan, 200 ortaklı Gümüş Motor A.Ş.'yi kurdu. ERBAKAN da böyle bir fabrika kurma fikri Almanya'da çalışmaları esnasında, Türkiye Zirai Donatım Kurumu'nun sipariş verdiği motorları görünce iyice uyanmıştı.
    Yurda dönünce bu çalışmayı başlattı. Ve bugün Pancar Motor adı altında çalışan fabrikanın temelini 1 Temmuz 1956'da attı. Gümüş Motor fabrikasında seri imalat 1 Mart 1960 tarihinde başlamıştır. 1960 yılında Ankara'da yapılan Sanayi Kongresi'nde Gümüş Motor'un yaptığı imalatları sunan ERBAKAN "Yeni hedef otomobillerin Türkiye'de yapılmasıdır" fikrini ortaya atmış, o zaman yönetimde olan askerler tarafından revac bulan bu fikir üzerine Eskişehir Demiryolları CER atölyesinde "DEVRİM OTOMOBİLİ" adıyla ilk yerli otomobil ERBAKAN tarafından imal edilmiştir. Askeri yönetim Gümüş Motor fabrikasını gezmiş, büyük ilgi ve heyecan duymuşlar, bunun üzerine 200'e yakın General ve üst rütbeli subaya ERBAKAN tarafından bir Sanayi Konferansı verilmiştir.
    1965 yılında profesör olan ERBAKAN, Şubat 1966'da Odalar Birliği Sanayi Dairesi Başkanlığına getirildi. Daha sonra Genel Sekreter olan ERBAKAN, 1968 Mayıs'ında Odalar Birliği İdare Heyeti Üyesi, Mayıs 1969'da da Odalar Birliği Başkanı oldu.
    Necmettin ERBAKAN 1967 yılında evlendi. Sanayiye gerekli ilginin gösterilmemesi üzerine siyasete atılmaya karar verdi. ERBAKAN, 1969 seçimlerinde Konya'dan bağımsız olarak adaylığını koydu ve seçilerek Meclis'e girdi.
    24 Ocak 1970 yılında Milli Görüş'ün ilk partisi olan Milli Nizam Partisi'ni kuran ERBAKAN, 1971 Nisan'ında ihtilal yönetiminin de baskısıyla, Milli Nizam Partisi kapatıldı. Daha sonra 11 Ekim 1972 tarihinde kurulan Milli Selamet Partisi, ERBAKAN liderliğinde girdiği 1973 seçimlerinde % 12 oyla 48 Milletvekilliği ve 3 Senatörlük kazanarak 51 parlamenterle Meclis'e girdi.
    1974 yılı başında kurulan MSP-CHP koalisyonunun bozdurulmasından sonra kurulan dörtlü koalisyonda da yer alan MSP'nin Genel Başkanı yine Başbakan Yardımcılığı ve Ekonomik Kurul Başkanlığı görevlerini üstlendi. 5 Haziran 1977 seçimlerinden sonra kurulan 3'lü koalisyonda da bu görevini devam ettiren ERBAKAN liderliğindeki MSP, böylece toplam 4 yıl süreyle hükümet ortağı oldu.
    1978 yılı başında 12 Eylül 1980'e kadar muhalefette kalan MSP'nin Genel Başkanlığını yürüten Necmettin ERBAKAN, 12 Eylül İhtilali'nin getirdiği yasaklarla Eylül 1987 yılına kadar politikadan uzak kaldı. Eylül 1987'deki referandumla yeniden siyasi haklarını elde eden ERBAKAN, 19 Temmuz 1983 tarihinde kurulmuş olan Refah Partisi'nin, 11 Ekim 1987 tarihinde yapılan kongresinde oy birliği ile Genel Başkanlığa seçilen Necmettin ERBAKAN 20 Ekim 1991 seçimlerinde Konya'dan yeniden Milletvekili seçildi.
    1995 genel seçimlerinde tekrar Konya'dan Milletvekili seçilerek meclise girdi. Bu seçimlerde Refah Partisi %21.7 ile birinci olmuştur. Bunun üzerine 28 Haziran da hükümeti kurma görevini alarak 7 Temmuz da güvenoyuyla Türkiye'nin Başbakanı olmuştur. Koalisyon hükümeti sırasında halkın desteğini alan bir çok önemli başarının yanında uluslararası alanda gelişmekte olan 8 ülkenin işbirliğine öncülük yaparak büyük bir gayretle bir yıl gibi kısa bir sürede D-8 (Development-8) oluşumunu meydana getirmesi önemli bir olaydır.
    1998 yılı Şubat ayında Genel Başkanı olduğu Refah Partisi’nin kapanmasıyla 5 yıl siyasi yasaklı hale gelen Erbakan 11 Mayıs 2003'te Saadet Partisi'ne Genel Başkan seçilmiştir.
    Erbakan 2010 yılında yeniden Saadet Partisi Genel Başkanlığına seçilmişti.
    Evli ve 3 çocuk babasıdır.
    Konu ykaya1983 tarafından (27/02/2011 Saat 18:56 ) değiştirilmiştir.

  2. #2
    Serhat Serhat
    İl Başkanı (Kırşehir) takres - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    13/10/2010
    Mesajlar
    7.894
    Nereden
    Kırşehir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1804

    Standart

    Allah rahmet eylesin...

  3. #3
    Oğuz KOCA
    İl Başkanı (Isparta) izoci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    01/09/2010
    Mesajlar
    6.648
    Nereden
    Isparta
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    330
    Edilen teşekkür: 1913

    Standart

    Mekanı cennet olsun...
    TSİ Jetta.

  4. #4
    ORÇUN ÇABUK
    aŞK 3 HaRF BMW WiSTaRiA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22/07/2009
    Yaş
    44
    Mesajlar
    6.500
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2431

    Standart

    Allah Rahmet eylesin... Mekanı cennet olsun... Şimdi haberlerde duydum vefat haberini... Gerçekten çok üzüldüm... Mekanı cennet olsun...

    Yunus hocam defne joy foster'a konu açan benim... Sabah işten çıktığımdan ve bütün gün uyuduğumdan konu açamadım kusura kalma...

  5. #5
    zafer durukan
    zaferdurukan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    25/11/2010
    Yaş
    53
    Mesajlar
    203
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    34dp 4611
    Edilen teşekkür: 44

    Standart

    defne joy denen biri derken neden hakarette bulunuyorsunuz???????? size ölmeden evvel küfür mü etti veya kazık mı attı vs vs. allahın katında kul kuldur. ister kral ol ister sefil!!! ister sayfalarca yazılır ister iki üç kelime yazılır.zorla bir kişiye mesaj atma durumu var mı? sana göre ahmet çok değerlidir bana göre de mehmet? siyasi bir kişilik olması onu muhteşem bir varlık yapar mı?
    rahmetli hakkında dünya lideri derken nasıl bir abartı içerisindesin? yani yedi cihan toplanmışta aralarında oy verip onu dünya lideri mi seçmiş? seçmişte bizim haberimiz yok.
    neyse allah gani gani rahmet etsin günahlarını affetsin

  6. Bu mesajı için 7 kişi zaferdurukan'ye teşekkür etti:


  7. #6
    YUNUS KAYA
    ykaya1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    09/03/2010
    Yaş
    41
    Mesajlar
    2.971
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 719

    Standart

    Alıntı WiSTaRiA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah Rahmet eylesin... Mekanı cennet olsun... Şimdi haberlerde duydum vefat haberini... Gerçekten çok üzüldüm... Mekanı cennet olsun...

    Yunus hocam defne joy foster'a konu açan benim... Sabah işten çıktığımdan ve bütün gün uyuduğumdan konu açamadım kusura kalma...
    Estağfurullah abi.Asıl sen kusuruma bakma.

  8. Bu mesaj için teşekkür edenler:


  9. #7
    YUNUS KAYA
    ykaya1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    09/03/2010
    Yaş
    41
    Mesajlar
    2.971
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 719

    Standart

    Alıntı zaferdurukan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    defne joy denen biri derken neden hakarette bulunuyorsunuz???????? size ölmeden evvel küfür mü etti veya kazık mı attı vs vs. allahın katında kul kuldur. ister kral ol ister sefil!!! ister sayfalarca yazılır ister iki üç kelime yazılır.zorla bir kişiye mesaj atma durumu var mı? sana göre ahmet çok değerlidir bana göre de mehmet? siyasi bir kişilik olması onu muhteşem bir varlık yapar mı?
    rahmetli hakkında dünya lideri derken nasıl bir abartı içerisindesin? yani yedi cihan toplanmışta aralarında oy verip onu dünya lideri mi seçmiş? seçmişte bizim haberimiz yok.
    neyse allah gani gani rahmet etsin günahlarını affetsin
    Dünya lideri derken müslüman dünyasını tek çatı altında birleştirme projesi olan ve bunun için girişimde bulunmuş orta doğu ülkelerinde de en az senin tanıdığın kadar tanınan birisi olduğu için söyledim.Tabi islam dünyası senin için ne kadar önemli bilmiyorum.Defne joy foster e de herhangibir garezi olan birisi değilim sadece bir ölçü belirtmek istedim.(En azından ikisinin hayatta yaptıklarını bilmek adına.Emin ol ikisinin insanlara ne kadar katkı yaptığını herkes biliyor)Bundan sonrasını Allah bilir.

  10. #8
    Erdem Bozdağ
    GP Hastası Erdem Bozdağ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    02/12/2007
    Yaş
    37
    Mesajlar
    2.936
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1126

    Standart

    Defne fostera olan ilginin daha çok olması normal çünkü tarafsız biridir.Sonuçta medyada olan kişiler fazla bir beklenti olmadan cogu kişi tarafından sevilir.Konu siyaset,ideolojik bir durum oldugundan daha az ilgi görmesi bence gayet normal.Erbakanın ölümüyle islam dünyasına olan önemimizin pek bir bağlantısı oldugunu düşünmüyorum.Yüzyıllardır islamiyet mevcut ve hepimiz buna inanıyoruz ve bundan yıllar sonrada inanılacak.Erbakan sadece bir semboldür ve burası da sonuçta ağrılıklı olarak otomotiv forumudur konu açılmadıgından dolayı sitem bence yalnıştır.Herneyse Allah rahmet eylesin

  11. Bu mesajı için 2 kişi Erdem Bozdağ'ye teşekkür etti:


  12. #9
    cemal arslan
    cemal arslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    19/01/2010
    Yaş
    55
    Mesajlar
    1.810
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 598

    Standart

    boşverin onu bunu...

    Allah rahmet etsin..mekanı cennet olsun

    elbette herkesin görüşü düşüncesi farklı olabilir bir çok seveni olduğu kadar sevmeyeni de var...

    ama yiğidi öldür hakkını yeme...

    rahmetliğin çok emeği var...alman leopar tanklar hala onun projesi ile üretiliyor.
    ilk yerli araç...
    kıbrıs harekatında ki görevi ...
    ve hükümette olduğu dönem yaptığı ödemeler iyileştirmeler unutulmamalı...
    bir çok sözü yanlış anlaşıldı...ama aslında o doğruları diyordu...
    elinden geleni yaptı...görevini yaptı...
    Rahmete yürüdü...

  13. Bu mesaj için teşekkür edenler:


  14. #10
    Kemal Aktan
    Kemairon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    23/11/2010
    Yaş
    41
    Mesajlar
    75
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 13

    Standart

    Allah rahmet eylesin... 28 Şubat'ın 1 gün öncesinde hayatını kaybetmesi de oldukça ilginç. Hayat tesadüflerle dolu...

  15. #11
    Eser HÜNER Emekli Moderatör
    Scottie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    03/03/2010
    Yaş
    44
    Mesajlar
    10.647
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Derin Mavi
    Plaka
    26 ABS
    Edilen teşekkür: 3581

    Standart

    Alıntı ykaya1983 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bugün forumumuzdaki başlıkları özellikle adım adım takip ettim.Ne zaman başlık açılacak diye bekledim ama nafile sonunda ben başlığı açtım.Defne joy foster denen biri için bile başlık açılıp 6-7 sayfa yazılan forumumuzda Bir dönem başbakanlık yapmış,bu dönemde Türkiye yi o yıllarda en büyük büyüme hızına ulaştırmış,En fazla dış borç ödenmiş memura %100 zam yaparak enflasyonu durdurmuş bir şahsiyet için,bir düşünce insanı için bir tane başlık açılmaması açıkçası ağrıma gitti.
    Kimse bu konuyu açmamış olabilir. sen açmışsın. Güzel bir konu olmuş. Herkes hakkında konu açılabilir. yorum yapmakta insanları insiyatiedir. kimseyi yargılayamayız... herkes neye isterse ona yorum yapar... bilgine....

    konu için teşekkürler...

    Allah rahmet eylesin....

  16. #12
    YUNUS KAYA
    ykaya1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    09/03/2010
    Yaş
    41
    Mesajlar
    2.971
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 719

    Standart

    Medyada gözönünde bulunan artislerin veya sanatçıların herneyse tarafsız olduklarına inanmıyorum.Hepsininde taşıdıkları bir siyasi görüşü var.Yalnızca öncelikli konu yaptıkları iş oldukları için pek belli etmezler.Biraz araştırılırsa onların da bir siyasi görüşü olduğu görülür.Bazen yaşadıklarıyla hal ve hareketleriyle röportajlarıyla bunu belli ederler.Amacım herkesin siyasi fikri neyse ortaya koysun değil.Herkes istediği gibi düşünmekte sertir.Herkesin siyasi görüşü aynı olacak diye birşey de yok.Yalnız tarafsız insan sözüne katılmıyorum.Herkesin bir siyasi görüşü vardır.Doğal olan da budur.Bu siyasi görüşten kimse rahatsız olmamalı.Eğer burası bir otomobil forumuysa eğer akaryakıt fiyatları konusunda açılan başlıklarda hükümeti eleştiren yazılar yazılıyorsa önemli bir siyaset adamı için de konu başlığı açılabilmelidir.Çünkü ikisi de aynı şey eleştirince siyaset olmuyor da öenemli bir siyasetçinin ölüm heberi mi siyaset oluyor.

  17. #13
    YUNUS KAYA
    ykaya1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    09/03/2010
    Yaş
    41
    Mesajlar
    2.971
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 719

    Standart

    Alıntı Scottie Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kimse bu konuyu açmamış olabilir. sen açmışsın. Güzel bir konu olmuş. Herkes hakkında konu açılabilir. yorum yapmakta insanları insiyatiedir. kimseyi yargılayamayız... herkes neye isterse ona yorum yapar... bilgine....

    konu için teşekkürler...

    Allah rahmet eylesin....
    Sağolun teşekkür ederim Eser Bey

  18. #14
    Mert Sözge
    Yıllanmış Moderatör StrawBeeRy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    29/08/2009
    Yaş
    31
    Mesajlar
    13.773
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 3539

    Standart

    Allah rahmet eylesin..

  19. #15
    Eser HÜNER Emekli Moderatör
    Scottie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    03/03/2010
    Yaş
    44
    Mesajlar
    10.647
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Derin Mavi
    Plaka
    26 ABS
    Edilen teşekkür: 3581

    Standart

    Alıntı ykaya1983 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Medyada gözönünde bulunan artislerin veya sanatçıların herneyse tarafsız olduklarına inanmıyorum.Hepsininde taşıdıkları bir siyasi görüşü var.Yalnızca öncelikli konu yaptıkları iş oldukları için pek belli etmezler.Biraz araştırılırsa onların da bir siyasi görüşü olduğu görülür.Bazen yaşadıklarıyla hal ve hareketleriyle röportajlarıyla bunu belli ederler.Amacım herkesin siyasi fikri neyse ortaya koysun değil.Herkes istediği gibi düşünmekte sertir.Herkesin siyasi görüşü aynı olacak diye birşey de yok.Yalnız tarafsız insan sözüne katılmıyorum.Herkesin bir siyasi görüşü vardır.Doğal olan da budur.Bu siyasi görüşten kimse rahatsız olmamalı.Eğer burası bir otomobil forumuysa eğer akaryakıt fiyatları konusunda açılan başlıklarda hükümeti eleştiren yazılar yazılıyorsa önemli bir siyaset adamı için de konu başlığı açılabilmelidir.Çünkü ikisi de aynı şey eleştirince siyaset olmuyor da öenemli bir siyasetçinin ölüm heberi mi siyaset oluyor.
    bu bir siyaset konusu değil zaten Yunus. kimsenin bu konuya itirazı yok...

  20. #16
    raptor .
    Jettlüü sedini - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    21/08/2010
    Mesajlar
    1.522
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 545

    Standart

    oha dünyadan haberim yok.. erbakan ölmüş.. allah rahmet eylesin..
    HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..

  21. #17
    İbrahim Öğretmen yanında Albea Sole Prem.Plus
    Moderatör ibrahim06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    06/02/2010
    Yaş
    44
    Mesajlar
    2.749
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 1131

    Standart

    Allah rahmet eylesin.

  22. #18
    Yasemin ŞENŞATIR
    JASMINE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    01/04/2007
    Yaş
    46
    Mesajlar
    9.382
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Arizona Bej
    Plaka
    35 EF 585
    Edilen teşekkür: 4817

    Standart

    Allah rahmet eylesin

  23. #19
    ümit başaran
    uzuncocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    13/10/2010
    Yaş
    44
    Mesajlar
    1.518
    Nereden
    Mardin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 480

    Standart

    eskı memur abılerım bugunku maası erbakan olmasa..... alırdın dıyorlar.... su an ıcın en onemlı dostum cebımse, erbakan da cebımın bugunku halıne destek olmussa allah razı olsun demekten baska bır secenegım yok... sıyası uslubunu sevmesemde( gercı sevılecek usluplu kıım varsa) davasının pesınde usanmadan kostugu ıcın bıle bırcok ovguyu hak etmıstır... allah rahmet eylesın
    jetta1.2 tsı comfortlıne 2012

  24. #20
    ŞENOL KARASU
    skydome - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    30/01/2010
    Yaş
    39
    Mesajlar
    436
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 237

    Standart

    Allah rahmet eylesin...
    Bravoo Multijet Emoo+lavv+skyy

Sayfa 1/2 12 SonSon

Benzer Konular

  1. Serdar Özlü Abimiz Vefat Etti Başımız Sağolsun
    femoli tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 218
    Son Mesaj: 27/06/2013, 13:40
  2. Ford Otosan Genel Müdürü Nuri Otay vefat etti
    Scottie tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 9
    Son Mesaj: 09/02/2012, 11:43
  3. Türkiye otomobil satışında Avrupa'nın lideri
    Haberci tarafından Haberler forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 4
    Son Mesaj: 23/11/2010, 11:47
  4. Otomobil üretiminde dünyanın yeni lideri Çin
    Haberci tarafından Haberler forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 1
    Son Mesaj: 28/04/2010, 12:35
  5. Hocamız Türkan Saylan Vefat Etti!
    narkoz30 tarafından Haberler forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 16
    Son Mesaj: 31/05/2009, 12:40

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com