allah rahmet eylesin..
değil arkasından iyi bir yorum yapmak kötüsünü bile yapmıyorum..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Hocayı hiçç sevmem herdaim Atatürk ve laiklik düşmanlıgı polıtıkalrından dolayı bu arada tahmınımce hoca cennetlıktır bence kendısıne oy verenlere secımlerde cennetten yer verıyordu bır ara elbette kendınede bır parsel ayırmıstır.Gelıp gecen ıktıdarlar arasında en yuksek zammı memurlar onun zamanında almıstır allah razı olsun bundan dolayı kendısınden
Bu arada hoca ilk yerli üretim olan Devrimin üretiminde cıddı rol oynamıs bır kısıymıs ve cıddende zekıymıs ustun zekalı sınıfındaymıs
Bu arada her vefat eden için arkasından herdaim dedıdıgm seyı soyluyerek yorumumu sonlandıırıyorum Allah (C.C) günahlarını affetsın. (Kayıp trılyon) Bosna yardım paralarının hesabını verırıken dahada guc versın yaratan
Konu ZAK1980 tarafından (28/02/2011 Saat 00:09 ) değiştirilmiştir.
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Allah'ım rahmet eylesin,Türkiye için yaptıkları var rahmetlinin.
Allah rahmet eylesin.. Mekanı cennet olsun..
Konuyu açan arkadaş bence farklı bir damardan girdi. Vefat konusu açılırken sitemde bulunulması yanlış, illa birileri bu konuyu açacaksa bu arkadaşımız ilk adımı atmış. Vefatın bu foruma geç yansıması insanalrın bu vefatla ilgili hissettikleri ile alakalı değil ilk önceliği otomotiv olması ile ilişkilendirilebilir.
Siyaset her attığımız adımda, her anımızda var ise tarafsız,alakasız platformlarada girmesi doğal bence, ama karşındakinide incitmeyecek ve zıt düşünceye değer verecek şekilde olursa tabi.
Necmettin Erbakan'ın vatan, millet sevgisine ve inandığı uğurda verdiği emeklere ve iktidar dönemlerindeki icraatlarına diyecek en ufak bir lafım yok, hele ki ABD'ye bile zamanında posta koymuş bir lidere, bu ülke çok rastlamamıştır! Her insan gibi bu kişininde yanlışları ve hataları olabilir, bu hatalar onu zaten zamanında iktidardan indirmesine ve bir daha siyaset yapamamasına neden olsada, onun iktidar döneminde rejim kaygısı dışında farklı kaygılar beslememiştir bu ülke.
Necmettin Erbakan'ın doktrini tam olarak anlaşılmadan kendisi hakkında çok fazla yorum yapılmaması gerekmektedir.
Kemalizm, anti emperyalizm demek ise Necmettin Erbakan da bir okadar anti emperyalist, anti siyonist, ABD, Nato ve AB demektir ! Onurlu ve çok değerli lider Bülent Ecevit gibi kendiside ölümünden çok sonralarında bu şekilde anılacaktır.
Defne Joy konusunda öğretmen arkadaşımızın yorumuna kısmen katılıyorum. Çünkü Erbakan'ı tartışmak, defne joyun bize hiç bir şekilde enterese etmeyen, banane dediğim hayatını sorgulamaktan ve o kişinin ölümünü tartışmaktan kat kat önemlidir ve bu forumda da magazinin kaybı var ve konuşuluyorsa, Necmettin Erbakan'ın vefatıda evet olmalıdır! Katılmadığım konuda yazımın başında belirttiğim gibi sitemkar davranmasıdır.
Yanlışları ve doğrularıyla bir devir dün sona erdi. Siyasi yönelişine ve yüce İslam dinimizin ülkemizin siyasetine bu kadar sokulmasına öncülük eden anlayışına son derece karşı olsamda beğendiğim bir çok özelliğiyle Necmettin Erbakan'ın vefatına üzülenlerden olarak Kendisine Allahtan rahmet dilerim.
" Mazeret zayıfların silahıdır. Bahaneler daha çok batmak için iyi bir yöntemdir. Akıllılar buna başvurmaz"
Osman PAMUKOĞLU
ölenin şu veya bu olmasının ne önemi var defne fosterin konusundada söylemiştim bu konudada söylüyorum bir insan ölmüş iyi veya kötü bir şeyler yapmış veya hiç bir şey yapmamış kuracağımız bir cümle sadece '' ALLAH RAHMETE EYLESİN''
yaptığı iyilikleri varsa kabirinde melekler müjdesini verecek eğerki kötülükler üzerine ise onada zebaniler gelecek.
27 şubat 1947 Deniz Gezmiş doğdu.
27 şubat 1972 Deniz Gezmiş için Erbakan'ında imzasının bulunduğu karar ile idamı mecliste onaylandı.
27 şubat 2011 Erbakan öldü.
Denk gelmis heralde..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Üzerine hiç bir zaman yorum yapmak istemediğim bir insandır. Haberi duyduğumdada Allah rahmet eğlesin dedim. ama sadece bukadar.
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.. çok degişik bir uslubu vardı hocanın.. eskiler bir bir gidiyor.. günahları afolur inş..
Ben Allah rahmet eylesin bile diyemiyorum.Adam Allah dedi çaldı, kitap dedi çaldı.Abdullah Gül le çaldığı parayı ödemeden kaçtı öbür tarafa.Bunların hepsinin sonu bu.KAÇMAK..
Zafer abı zaten değinmiş önemli bir noktaya..Günahları affolur inşallah
I ' m c a p u l i n g . . .
Allah rahmet eylesin
allah rahmet eylesin
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri