şuanda fringe,visitors,blue mountain state izliyorum.heroes,lost,prison break,flashforward,kyle xy bunlar bitti. spartacus,gossip girl,true blood bunlarada devam, game of thrones u ve how ı met ur mother a henüz başlamadım bakıcaz![]()
şuanda fringe,visitors,blue mountain state izliyorum.heroes,lost,prison break,flashforward,kyle xy bunlar bitti. spartacus,gossip girl,true blood bunlarada devam, game of thrones u ve how ı met ur mother a henüz başlamadım bakıcaz![]()
how i met your mother
house m.d.
bunların hayranı gibi birşeyim her hafta izleerim yeni bölümlerini.
bir de white collar diye bir dizi var beni benden alıyor ancak bi türlü çıkmadı yeni bölümü ne zamandır bekliyorum![]()
Game of thrones ve nikita 2. sezonu indirmeye başladım ve takip edicem.Spartacus yeni sezon çekimlerini boş verin daha söylentisi bile yok,umarım en kısa zamanda çekerler.İnsanda bağımlılık yapıyor.
Bu arada tavsiyelerinizi de bekliyorum.
Lost-Bitti (4 sezonu 7 günde izledim) 8/10
Heroes-Bitti 7/10
Prison Break-Bitti 7/10
Dexter-Güncel takip 8/10
Vampire Diaries-Güncel takip 9/10
Game of Thrones-Güncel takip 9/10
Fringe-Güncel takip 7/10
Supernaturel-Güncel takip 10/10
The Mentalist-1.Sezon 6.Bölüm ?
Spartacus-Güncel takip
Bunlar dışında tavsiye edebileceğiniz dizi olursa izlemek isterim...
Person of Interest, bunu tavsiye üzerine indireceğim...
Fuat senin tavsiyelerinden sadece Sons of Anarchy'i izleyeceğim.How I M Y M,pek bana uygun dizi değil,zaten yerli versiyonunu yaptı bizimkiler,onu izlerimCamelot bana umut veren bir dizi gibi gelmedi,en fazla 2 sezon çekerler,çünkü şu an onun rakibi Game of Thrones çok başarılı...
Beni en çok etkileyen Supernaturel oldu,dizinin ilk 3 sezonu gerçekten rezalet,2 kardeş hayalet/canavar v.s avlıyor,daha sonra ise bir anda manyak bir hal alıyor dizi,kesinlikle tavsiye ederim sizlere...
arkadaslar nette izledıgım dızılerı goremıyorum artık sızın bılgınız varmı,
NIKITA
FRINGE
The Secret Circle
Person of Interest
Game of Thrones
yasayan öluler
sezon arasına gırmıs dıyecemde hepsımı gırer acaba bıten varmı bunlardan
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Breaking Bad şiddetle tavsiye edilir.Olayların kötüye gitmesi konusunda ders olur.ilk bölümden beri her şey dahada kötüye gidiyor arkadaş,ölümden daha kötü ne olabilir diye düşünürken,üstüne 50 küsür bölüm geçip,50 kat daha kötüye gitmesi insanı acayip bağlıyor diziye.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Konuyu gece gece hortlatayım,
Revolution: Dunyada elektrık bır anda kesılır ve ortacaga donulur resmen ve elektrık yenıden var olabılırmı ??
Fringe :
Person of Interest:
Tavsıye ızleyın guzel dızıler
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Mentalist
Ne Mutlu Türküm Diyene!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri