Fatihcim kader tesaduflerin tetikcisidir... Evet tesaduflere inanirim cunku kader tesadufleri dogurur...
orçun hangisine inanıyorsun kaderemi tesadüfe mtesadüflerle savrulan bizlersek kader varmıdır...kader varsa tasadüf diye bir olgu varmıdır
Tesadüflere inanırım demişsin o yuzden yazdım..![]()
Fatihcim kader tesaduflerin tetikcisidir... Evet tesaduflere inanirim cunku kader tesadufleri dogurur...
Orçun benim inancımda tesadüf yoktur..yukarıda yazdığın anlamsız geliyor bana kusura bakmakader tesadüfleri doğurmaz....kader yazılmış olandır...
aşk mevzusu karışık iş olmadımı olmaz ne kader tanır ne tesadüf beni aşıyor bu mevzu
aşk beni sevmedi onu biliyorum
Allah gönlüne göre versin abi..Aşkın yaşı olmaz..bazen yürürken görüyorum nadirende olsa 80 yaşında elele tutuşmuş yüzlerinde saygı sevgi olan insanları...Aşkın yaşı olmaz..
tabi ki orçun..bende saygı duyarım herzaman..
olacakların yeri ve zamanı geldimi olur..tesadüf değildir yaşanan hiç bir sey...tevafuktur..
mukemmel bir sırayla ve düzenle yaratılmış olan bu dünya evren yaşayan hersey ve bunu yaratan kudretin biz insanların hayatını tesadüflere bırakmayacağna inanıyorum..
Konu fatihtemizer tarafından (24/02/2011 Saat 11:07 ) değiştirilmiştir.
aşk meşk işlerinden orçun kardeşim anlar aşk adamı kendisi![]()
ooo..mevzu çooooook derin yaaaw![]()
Mevzu derin evet Gülay..Aşk Meşk gelmez bana
Yorumumu yapıyım barime,film içerisinde öldürücü derecede tesadüfleri barındırsa da çok güzel bir aşk filmi.Sonunda ise seyirciyi ters köşeye yatırıyor.Bu arada giderken yanınıza mendil almayı sakın unutmayn
I ' m c a p u l i n g . . .
ben yağmuru gözlerinde bülbülü dillerinde günahı bedeninde tanıyıpta sevmişim...
Repair
kendimi bildim bileli beklerim seni
gümüş aynalar göstermez benliğimi
boğazın mavi suları sürükler kederimi
bekletme artık sevgilim gel artık sev beni....
(hürrem sultanla ilgi bir şiirdi eskilerden aklımda kalmış tabi adem abi için değişiklik oldu aslına sağdık kalınamadı)
adem abiye gelsin![]()
Konu fatihtemizer tarafından (24/02/2011 Saat 12:01 ) değiştirilmiştir.
saol fatih çok iyisin![]()
film i izledim fakat aradığımı bulamadım... bende sözlümle aynı gün doğdum frangmandada izleyip heyecan yaptım yanlız finalde istenmeyen görüntüler çıktı mutlu son olmadı
İzlemedimizlemeyecemde nasıl ki Kızsız Adam'ı izlemediysem Aşk Tesadüfleri severi de izlemicem. Ne zaman böyle bir film çıksa hayalimdeki hayatımdaki hayatına girmeye meyil ettiğim kişi bu filmlerdeki karakterleri benin üzerime oturtmaya çalışıp senkronize edemeyincede ona benzer bişiler bulup gidiyorlar bezen bir isim bazen bir gülüş bazende tip benzerliğine tav oluyorlar. Oysaki bilmiyorlar ki mevzu gerçek hayatta devam ediyor
![]()
Artık Fiorinolu
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri