bende bu mesajları okurken o kadar mutlu oldumki. çünkü 15 yıllık bir içici olarak ,2011 1 ocakdan beri ağzıma 1 adet bile bu pislikten sürmedim:) bunun en güzel mutluluğu ise hiç bir ilaç vb madde yardımı almadan tamamen kendı ırademle bıraktım.bu durum insana katbekat daha fazla kendıne güven,güç ve mutluluk vermektedır.artık 2. sınıf insan muamelesi görmek istemememden dolayı, boğazımda oluşan gıcıklardan kurtulmak, iğrenç koku durumu, koku ve tat alma hissiyatını kaybetme, en önemlisi ise nefes darlığı,kan akışının yavaşlığı ve saymama gerek olmayan vb bir cok iğrenç durumdan kurtulmuş bulunmaktayım ve, hala deli gibi canım istemesine rağmen ilk günkü kararlılığım hala etkisini korumakta:), ancak bu durumda tamamen irade yoluyla bıraktıgım için olsa gerek dıye dusunuyorum. sadece şunu düşünüyorum ve güç alıyorum her zaman; dünyanın 1 numaralı sağlık sorunu olan sigara bağımlılığından kurtulan çok nadir insan grubundayım ve bunu kendım başardım:)
ve her sigara aklınıza geldğınde aşağıdakı videoyu sıkılmadan ama sıkılmadan ve yüksek sesle izleyınız.
YouTube - sigara pişmanlıktır.flv
hepinize acil şifalar dilerim...sigarasız bır hayat mükemmelmiş:)