Arkadaşlar sabah sabah inanamadım bu kadar enerjik bir kız bir anda inanması güç geliyorüzüldüm çok severek izlediğim yarışmacı programcı sunucu ve oyuncuydu , allah rahmet eylesin ..
Defne Joy Foster evinde ölü bulundu
Son olarak "Yok Böyle Bir Dans" adlı programda yarışmacı olan Defne Joy Foster, İstanbul Caddebostan'daki evinde ölü bulundu.
![]()
![]()
Annesi Türk, babası Amerikan olan Defne Joy Foster, üç yıl önce evlenmiş ve bir oğlu olmuştu. İlk olarak Kral TV DJ'yi olarak ekran başına geçen Foster, daha sonra çeşitli kanallarda müzik programı sunuculuğu ile dizi oyunculuğu yapmıştı. Defne Joy Foster'in ölüm nedeni araştırılıyor.
Alıntı samanyolu haber..
sabah sabah üzüldüm gerçekten.ölüm sebebi neydi acaba?
Evet yaa sabah sabah okudum haberı canım sıkıldı..Cok sevıyodum ben bu kızı yazık olmus...Yoğun tempoda calısmaları sebep olmustur sanırım bıde alkol ve benzerı seyler varsa işin içinde..
Allah rahmet eylesın
I ' m c a p u l i n g . . .
Ben de biraz önce okudum..çok üzüldümKüçücük çocuğu da vardı
Allah rahmet etsin.
allah rahmet eylesin
Konu ato tarafından (02/02/2011 Saat 14:42 ) değiştirilmiştir.
Allah rahmet eylesin sabah sabah şok olmuş durumdayız eşimle beraber nasıl iş bu ya yazık küçükde bi kızı vardı yazık oldu.
SPORTS STYLE 1.6 MULTIJET 120 HP +(SAFETY PLUS KIT,ASSIST KIT,SKYDOME,XENON FARLAR VE FAR YIKAMA SİSTEMİ)
allah rahmet eylesin.... üzüldüm...
çok sempatik ve neşe fışkıran bir insandı allah rahmet eylesin.gerçekten çok üzüldüm.
Defne akşam arkadaşının evıne gelırken arkadaşıyla alkolluymuş.Birde astım hastası oldugu için aldıgı ilaçlarla alkol bır araya gelınce sonuç ortada..Ambulans gelene kadar hayatını kaybetmıs...
I ' m c a p u l i n g . . .
Kral tv nin kuruluş yıllarında herkesi sempatikliği ile kendisine bağlamıştı.Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesın... az önce okudum gece cok alkolluymuş arkasından hap almış sonrada ölü bulunmuş. çocuguna acıdım ben Allah yardımcısı olsun...
ölüm geldimi diş ağrısı bile bahane olur ilaçtan alkolden veya uyuşturucudan her ne sebeb olursa olsun bize sadece Allah rahmete eylesin demek düşer..
Allah rahmet eylesin bende haberleri okurken gördüm flaş flaş yazmışlar çok üzüldüm valla![]()
Şuanda seda sayan'ın programını seyrediyorum... İnanın içim çok kötü oldu gözlerim yaşlı yaşlı izliyorum.... Allah rahmet eğlesin... Allah ailesine sabırlar versin... Oğluda okadar şekerki... Yavrucum yaaa...... offf çok kötü bir durum...
Allah rahmet eylesin
Sanat Camiiiası yaramaz çocuğunu kaybetttiiiiii :****(
Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eğlesin. Bende severdim ama kafa takılanlarda yok değil.
Gecenin bir yarısı eşi yanında yokken bir erkek arkadaşının evinde full alkollü olarak ne arıyordu ?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri