az önce Hıncal Uluç un bu konu hakkındaki yazısını okudum.. bir okuyun isterseniz...
Bende duyduğum sok olmuştum çok sasırdım inanamadım daha cok gençti ve biricik çocukları vardı çok üzüldüm Allah rahmet eylesin ama sunu duşunmeden edemiyorum evlisin barklısın cocuğun var ne işin gece gezmelerinde sabaha karşı 4 te falan bir mekana gıtmıssın daha yetmedi başka mekana daha gitmiş alkolde su gibi akmış bunu sadece defne için soylemiyorum herkes için soyluyorum çok yazık gercekten çok çok üzüldüm
az önce Hıncal Uluç un bu konu hakkındaki yazısını okudum.. bir okuyun isterseniz...
ölünün arkasından konuşmak ne örf adetimizde var ne dinimizde Allah rahmet eylesin ama ben yanlızca o bebeğe acıdım
Hıncal Uluç'un yazısını okudum. Zaten nefret ettiğim bir kişilik... İyice midemi bulandırdı!!!! Herkesin hayatı kendine, kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez. Hiçbirimizin birbaşkasının hayatını sorgulama, yargılamaya hakkı yok. Kocası bile sahip çıkıp, gözyaşlarıyla uğurladıysa eşini, millete ne oluyor Allah aşkına!!!! Yazıktır günahtır, ölmüş gitmiş... Her insan ölümünün ardından saygı duyulmayı hakeder, nasıl ölürse ölsün! Bir kez daha nefret ettim Hıncal Uluç senden!
Konu Misafir tarafından (04/02/2011 Saat 18:43 ) değiştirilmiştir.
Hıncal Uluç'un yazısına katılmamakla beraber,
Sanatçı olmayan, sanata dair katkısı olmayan, sadece şov dünyasının bir parçası olan, doğru dürüst icra ettiği bir mesleği de olmayan biri ölmüş allah rahmet eylesin
ancak,
Ana haberlerde 20 dakika bu ölen insana ilişkin yayın yapılması ne kadar doğru bunu tartışmaya açmak lazım.
Televizyonlarda sıkça görünen birinin vefatı evet duyuralabilir ancak bana ne Defne'nin özel hayatından, yaşantısından, gelmişinden geçmişinden?
Türkiye'nin bunca yoğun gündemi varken, magazinsel haberleri bunca geniş vakit ayıran, bu millete dayatan medyayı kınıyorum.
Bu empozelere kanmayın arkadaşlar.
Defne'ye ilişkin yayınlardan artık sıkıldım. Bu memlekette ölen/ öldürülen gerçek vatanseverlerin ruhu şad olsun !
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri