Bu arada az önceki mesajımda ölmüş insanın kalbini yiyen varlığa köpek demişim. Bütün köpeklerden özür diliyorum kendi köpeğim dahil. Köpekler çok asil hayvanlardır, yedikleri kaba asla tükürmezler.
Bu arada az önceki mesajımda ölmüş insanın kalbini yiyen varlığa köpek demişim. Bütün köpeklerden özür diliyorum kendi köpeğim dahil. Köpekler çok asil hayvanlardır, yedikleri kaba asla tükürmezler.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Hiç alkol kullanmayan biri olarak konuşuyorum. Bu yasak saçmalıktan öte değil. Bu şekilde sınırlanan, bastırılan şeyler gün gelir daha beter patlar. Ne günlere kaldık. Allah sonumuzu hayır etsin...
Ohhhooo... Bu memleketin en yobazı okumuşudur derlerdi de inanmak istemezdim. Ne alkolmuş arkadaş ya... Zannedersin ki hiç bir yerde satılmayacak! Yasakçı zihniyetmiş de nazilermiş de.... Bana batık amiral gemisi gazeteci ağzıyla konuşmayın, ciddiye alıp cevap vereyim.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri