teşekkürler...
arkadaşlar türkiyeye yeni gelmiş olan bir sistemden bahsetmek istiyorum. normal indirim yada bonus veren kartlardan tamamen farklı bir sistem olan lyoness kart, harcama yapılan tutarın %1 ini anında harcama yapan kişinin banka hesabına aktarıyor. ayrıca tavsiye eden kişiye %0,5 ona tavsiye eden kişiyede %0,5 oranında nakit parayı banka hesaplarına aktarılıyor.
benim izlenimlerim burda önemli olan tavsiyeci olmak. ben kayıt oldum. sorun soruşturun mantıklı bulursanız sizde girin bu işe.
Lyoness Nedir? - Lyoness'ı 8 Adımda Öğrenin
LYONESS - Home
.
teşekkürler...
sağolasın bilgi ve paylaşm içn...
TSİ Jetta.
üye olmak isteyenlere referans olabilirim. referanssız üye olunamıyor.
Saadet zincirine benziyor sanki
sonunda büyük paralar dönecek gibi. hayatımızın dönüm noktası başka bi deyişle köşeyi döndüğümüz an olabilir. şans artık.
Katılıyorum hayatımızın dönüm noktası olabilir!! Ben 2 bçk ay çnce üye oldum ve para kazanmaya başladım.. Saadet zinciri gibi diyenlere bir kaç sözüm olacak: bu sistemde herşey yasal işliyor, maliye bakanlığından destekli, tüv ve iso belgeleri olan bir sistem. Genel müdürlükleri de İStanbul maya'da. titan saadet zincirinin genel müdürlüğü mü varmış bakanlık onayı mı varmış!! Bu sadece türkşye'de olan bir sistem değil türkiye'ye yeni giriş yapan bir sistem, 22 avrupa ülkesinde yürürlükte olan bir sistem. Duyup, hbrdar olup da önemsemeyenler gercekten hayatlarının fırsatını kaçırıyorlar bence...
sayın hocam duurm nedir bi acıklayın neredeyse 1 yıl olmus
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri