kesinlikle aynı.diilmiş gibi görünmesiinn sebebi göz yanılması.
kesinlikle aynı.diilmiş gibi görünmesiinn sebebi göz yanılması.
Valla bu şekli çizen Prof., başka bir şekil ile (aşağıdaki) bunların neden aynı olduğunu da açıklamış ama o şekile baksam da hala aynı olmadıklarını düşünüyorum. Aynı diye kanıtlamak isterken renkleri biraz abartmış galiba
Allah aşkına bakın, şu sağdaki şekildeki A ile B aynı renk mi??? Oysa bunu kanıt amaçlı yapmış! Ben o dikine çubukların ortada renginin biraz açıldığını düşünüyorum.
![]()
Konu civcivx tarafından (25/04/2007 Saat 19:36 ) değiştirilmiştir.
sağ taraftaki şeritleri sol tarafa taşıdım belki bi üç kağıt falan olabilir diye
Ama ben diğer resimle bi fark göremedim...
benim de şu şekilde bi yorumum var: yeşil silindirin renklerine bakacak olursak , şeklin sağ üst tarafta bir ışık kaynağı olduğunu görürüz. ve bu silindirin gölgesi "B" karesinin üzerine düşmüş...
yani demek ki "A" karesi aydınlıkta "B" karesi ise karanlıkta kalmış diyebiliriz. bu durumda eğer ki iki kare aynı renkte olsa idi "A" karesi daha açık renkte "B" karesi ise daha koyu renkte olması gerekirdi.
Ancak benim gördüğüm "A" karesi "B" karesinden daha koyu... o yüzden bence aynı renk değil
![]()
hiçbi cevabı okumadan yanıtlıyorum;
bence aynı değil çünkü A gerçekte füme rengi, B ise gerçekte beyaz ama üzerine silindirin gölgesi düştüğü için gri gibi gözüküyor..
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
Birçok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey Haddimdir...
algıda seçicilik![]()
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
çok ilginç
Sonuçta algılamamız kötü anlaşılan![]()
Adı üzerinde yahu,AlgılaMA![]()
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
resmi inat ettim photoshop iLe açtım.
o böLgeLerdeki hex renk kodLarı birbiriyLe uyuşuyor.
rgb(120,120,120)
aynıLar 8O
Konu erdiyilmaz tarafından (26/04/2007 Saat 00:05 ) değiştirilmiştir.
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Yuh be Erdi, cılkını çıkarmışsın işin!![]()
biLgisayarcı mantığıyLa yakLaşıyoruz abi.
ya bir, ya sıfır. düz mantık : )
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
bu kadar yardıracağınızı bilseymiş arkadaş daha ne resimler ekler kilitlerdi sizleri ama bıraktı zannedersem.harikasınız aramızda ne beyinler var yaw.yani yetenekli dostlar var.
Ohooo Muratde sen daha ne gördün ki:p
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
erdi harbiden yuh artık abicim yaa...adamın ıspatına bakın arkadaşlar..hex renk kodları ve rgb ile yaklaşıyor olaya..
![]()
..tebrikler...
Alpay.....
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri