Hiç bu kadar bilimsel düşünmemiştim:icon_confused:
AB ye girme çabaları içinde mesela sizce manevi nelerden ödün verdik..?? bunula ilgili ATATÜRK ün Bİ açıklaması vardı..şuan bende yok ama sende varsa ve konuya eklersen sevinrim..ben tamamen duyguyla hareket edelim demiyorum öyle olsaydı ALLAH bizi sadece kalpten ibaret yaratırdı,akıl vermezdi bize. ben özümüzü kollayalım ,meydan bırakmayalım diorum sadece.tabiki gelişmiş bi ülke olmak mükemmel bişi ama özdeğerlerini kaybetmeden ...kısaca bu
:friendship:
konu çok uzamış bu arada ..herkesten özür dilerim kendi adıma..fazla ser kürsü olmuş :)
''..Medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar..'' ben canavarı içimde yaşatmaya çalışıorum mustafa .o yüzden bilim-ilim ilerlemenin tek yolu olsada benim için öncelik içimdeki ses..herşeyimi kaybedebilirim..silahımı,eşimi,evimi,teknolojimi ama içimdekini kaybetmemeliyim.bu çıkışım ondadır.ben teknoloji düşmanı deilim bunun için bu açıklamayı yapma ihtiyacı duydum ;)
Zeynep,biz senin ne olduğunu biliyoruz,sıkıntı yapma :ok:
teşekkür ederim.ama mustafa da ülkesini çok seviyo bende onu biliyorum.yanlış anlaşılmasın..sadece bazı konularda anlaşamadık;)
Teşekkür ederim Zeynep bence herkes ülkesini seviyor zaten kimsenin de sorgulamaya hakkı yok kimin ülkesini ne kadar sevdiğini (zaten bunu ölcebileceğimiz bir referans da yok)
O zaman sen sinan aygünü de sevmiyosun adam teknoloji istiyor teknoloji hamlesi yapalım diyor dimi ama :)))
neyse olmadı bak bu son msjın...anlamaışsın beni demekki..teknoloji şart ama özdeğerler kaybolmasın..;) teknolojiye karşı deilim sanata hiç deilim ama ülkesini paralayıp sanat yapanlara karşıyım..ok.iyiakşamlar
Bizim en büyük kabahatlerimizden biridir: Sözün içeriğine, doğruluğuna bakılmaz, kimin söylediğine bakılır... Adamın kalitesine bakılmaz, soyuna-sopuna bakılır!..
Nasıl oldu da bu muhabbet buralara geldi? :icon_smile_question
Çok bilimsel ve entellektüel bi tartışma oldu Murat :clever:
Böyle yaptık başımız göğe erdi ...
Kesinlikle katılıyorum çünkü :
Durmuş bir saat bile günde iki kere doğru zamanı gösterir. (derler)
:)
arkadaşlar tahminimce bu konu yüzüne bazı forum kuralları değişmiş..ben kendi adıma özür dilerim ama..bazı şeyleri birbirimizi kırmamak şartıyla saygı çerçevesi içinde tartışabilriz..dün ben bunu aştıysam yine kendi adıma özürdilerim..;)