ben:alala: ama çikolatalı gofreti severim:ok: :uptosomething: :D
Arkadaşlar bunlar amiyane tabirle ifade edecem özür dilerim kahcehane diyaloglarıdır.Bizim dahilerin amerikada eğitim görmesi falan bildiğimiz geyiklerdir ve sinan beyin söyledikleri çok yüzeyseldir.Benim bir çok arkadaşım var amerikada almanyada okuyan ve bahsedildiği gibi orda daha çok para var diye gitmedi hiçbiri .Aksi taktirde harcanacaklardı burada hiçbir imkan yoktu.
Fotoğraf makinesi üretilmiyor , cep telefonu üretilmiyor Türkiyede aslında ha deyince üretilemeyeceğini bunun uzun bir süreç olduğunu ve birçok faktöre bağlı olduğunu kendisi de biliyor ama populizm yapmak hoşuna gdiyor.
Bir insanın her konuda fikrinin olması bana şu sözü çağrıştırıyor: Bir şey herşeyse aslında hiçbirşeydir.(Bir insanın bir ihtisas alanı olur ve o konuda söylediklerine itibar edilir bir insan her konudan da anlamaz ki )
Bir insanın her konuda fikrinin olması bana şu sözü çağrıştırıyor: Bir şey herşeyse aslında hiçbirşeydir.(Bir insanın bir ihtisas alanı olur ve o konuda söylediklerine itibar edilir bir insan her konudan da anlamaz ki )[/QUOTE]
iyide bu adam ticaret odası başkanı ekonomiyi etkileyen yada ilgili şeylerde görüş beyan edebilir...
Sevgili kardeşim;
Eldeki verilere bakılarak,araştırma-anket-yapılarak sonuçları paylaşılmışsa ve paylaşılıyorsa ihtisasa gerek yoktur.
Bugün ligin en çok gol atan takımı Fenerbahçedir ve bu donenin paylaşılması için herhangi bir okul bitirmeye-ihtisas yapmaya gerek yoktur.Bunun popilizmle de alakası yoktur,sivil toplum örgütlerinden hangisi bunları bu denli keskin bir dille dile getirmektedir?...
Evet Haklısın Arkadaşım ama Hocam Demesek.
Değerli kardeşim bir kişi tv programında Orhan pamuk kötü bir yazardır nobeli haketmiyor dediğinde ve kendisine kaç kitabını okdunuz orhan pamuğun diye sorulduğunda hiçbir kitabını diyorsa.(Hiç bir kitabını okumadığı yazarın kötü bir yazar olduğu hakkında kehanette bulunabiliyorsa) amiyane tabirle atıyordur ihtisası olmayan konuda konuşuyordur.
İstersen başka örnekler de sıralarım.
Sevgili Kardeşim bende Orhan Pamuk un hiçbir kitabını okumadım ve Orhan Pamuk kötü bir yazardır, hatta berbat bir yazardır...
fenerbahçe maçları izlenio ama..gazetelerin son sayfasında bahsedilio..kahvelerde konuşuluo..orhan pamuk örneği bence diğer örneklerle bağdaşmıo..ayrıca vatandaş orhan pamuk kitabı okumamış olabilir ama TÜRK BASINI her akşam 19.00 da aleniii orhan pamuk ermeni olaylarını haklı buluo derse,vatandaşında böle yorum yapması çokta garipsenmemeli bence..BAM TELİ diye bişe var ama di mi
Ben biliyorum batıkentte hiç hristiyan yoktur.(Sinan Aygün)
Evet kendisi tüm batıkentteki evleri tek tek dolaşmıştır hepsine sormuştur oradan biliyor.ama bilmiyor ki birşeyin yok olduğunu ispatlamak için her tarafına bakmak lazım.Bi tane bile hristiyan varsa batıkentte kendisi yalancı durumuna düşmüş oluyor
Orhan Pamuk dimi Ama Dunyada bayagı basarılı bulunuyor neden acaba..
Orhan pamukun edebiyat yeteneğini eleştirmek ayrı şeydir ermeni sorunu hakkındaki söylediklerini eleştirmek ayrı şeydir (ben de tasvip etmiyorum ermeni sorunuyla ilgili söylediklerini) .Kitaplarını okudum beğendim insan olaram sevmiyorum ama edebi yeteneğine saygı duyuyorum.Hiçbir kitabını okumadığım birisi hakkında hariçten gazel okumuyorum.