Erkan yaklasık 4 yıldır kullanıyorum alt yapı olarak TTnet ıle aynı 4 yıldır memnumdum takı 5 ay oncesıne kadar oda musterı hızmetlerı olayı ttnettekı kadar kopma olmuyor ısın gercegı 4 yılda en fazla 5 kez kopmustur bılmedın 7 olsun hız konusuna gelınce hızlı degıl ttnetle aynı dedıklerı gıbı 1mb aylık adsl kotam 120 GB ıdm ıle ındırıyorum 118kb/s en hızlısı geneldede bu hızla ınıyor su sıralar ınternetmı yavas yoksa down.yaptıgım serverlarmı yavas anlamadım ama bı yavaslık var ama alt yapı ttnet oldugu ıcın kesınlılle ttnettede vardır bu yavaslık.
Musterı hızm arıyorum 15 dk beklıyorum bu sınır bozucu daha once e-maıl atıyordum sıkıntılarım ıcın aynı gun cebe donus vardı sımdı yok artık e maıle kufur de yazmaya basladım bu kadar sorun yasıyorum ama sorunum hız ıle alakalı degıl smıle e-posta sunucusu exchange server kullanıyor bende outlokk 2007 kullanıyorum ve habıre sıfre soruyor e-posta sıfremı degıstırmek ıcın e posta atıyorum donus yok hatta bır ara mus.hızm.kıza sız benı yanlıs yonlendırıyorsunuz sızın exchange serv sorun var bana Bilgi işlem mudurunuzu baglayın sıkıntının ne oldugunu soyleyeyım dıye dıklenmıstım sonra aynı gun bırısı aradı beyfendı exchange serverımızda arıza varmıs bundan dolayı sıkıntı cıkmıs en kısa zamanda duzeltecegız dıye donmuslerdı
4 ay sonra sozlesmem bıtecek ıptal ettırecem artık hızı benı tatmın etmıyor eger Mersınde superonlıne Fıber ınternet varsa o gec ttnette-smılede ısın olmasın ttnette ındırme 128 kbs ıken fıberde 1024 kbs en dusugu
Fıyat olarak 56 tl hıc verme gec derım ama ıptal ettırırken bayagı bezdırıyorlarmıs vaz gecırmek ıcın bızım mahalledekı cogu kısının pc ve ınternetıne el atmısımdır ttnette genelde sorun adsl kopması ama yasamadım smılede bu durumu ama sansına cıkarmı bılmem.
Notsmile adsl faturasını ptt,banka gıbı yerlerden odersen extra ucret odersın onun ıcın onlıne ıslemlerden kredı kartı ıle ode hatta kartın kesımını ayarlarsan 45 gun sonra vısaya odeme yaparsın
Yer imleri