19 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Demokrasi Ahlaksızlıkmıdır ?

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Serdar Kürkçü
    SRDR KRKC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Derin Mavi
    Plaka
    50 ES - 05 ES
    Edilen teşekkür: 630

Kızgın Demokrasi Ahlaksızlıkmıdır ?

Değerli Arkadaşlar Lütfen Konunun Tamamını Okumadan Yorum Yapmayınız Yarım Yamalak Okuyarak Gereksiz Yorum İstemiyorum. Vakit Ayırın Ve OKUYUNUZ LÜTFEN...

Yıllardır Türk Toplumu Üzerinde Yoğun Bir Baskı İle Aşılanmaya Çalışılan Ve Üzerini Düşünce Özgürlüğü Ve Demokrasi Sözleri İle Süsleyen Eller Emellerine Ulaşıyor Sanırım.

Türk Kültürü Örf Ve Adetleri 2000 Li Yıllara Girmemizle Tamamen Asimile Edilme Yolundadır. Bizim Ahlakımızı Bizim Kültürümüzü Yobaz, Gerici, Anti Laik Olarak Lanse Eden Kendini Türk Düşünürü Eli Kalem Tutan Kişiler Olarak Halka İnandırmaya Çalışan Güçler, Emin Olunki Türk Düşmanlığı Besleyen Ve Dış Kaynaklı Desteklerle Kalemlerinin Mürekkebini Dolduran Kişilerdir. Bir Toplumu Çökertmenin En Sağlam Yollarından Birisidir, O Milletin O Ulusun Kültürünün Yozlaştırılması Ve Geriye Dönük Hiçbir İz Bırakılmaması İçin Yapılacak Söylemler Ve İcraatlardır.

Bu Aşamada 2000 Yılları İle Türkiye Üzerinde Medya Kaynaklı Yazılı Ve Görsel Basın Üzerinden Kültür Yozlaşması Sağlayacak Bir Çok Projeye İmza Atılmıştır Ve Atılmaya Devam Edilmektedir. Gün Geçmiyorki Bir Yenisi Eklenmesin.

Ali Ağaoğlunun Meşhur Lafı Aslında Bu İşlerin Gidiş Hatının Tek Kelime İle İzahatıdır. " YAPTIM OLACAK" Bu Ön Görüyle Görsel Ve Yazılı Basında Yapılan Yaşatılan Tüm Yayın Ve Yazılar İnsanlarımızın Bu Gibi Şeylere Alıştırılmaya Çalışılması İle Meydana Getirilmektedir. Şimdi Soruyorum Türk Milletinin Çok Yüce Bir Ahlak Anlayışı Varken Şu An Ahlak Anlayışımızın Büyük Bir Çöküntü İçerisinde Olduğunu Göremiyecek Kadar Art Niyetli Olmaya Gerek Varmı ?

Türkiyede Özgürlük Demek Demokrasi Demek Bel Altında Yapılan Ve Yapılacak Her Türlü Fiili Hareketin Konuşulması Veya Uygulanmasımıdır ? Yıllardır Demokrasiden Beklediğimiz Bumuydu ? Özgür Düşünce Derken Bumu Kastediliyordu ?

Haberi Okuyun >>>
    https://www.haberturk.com/yasam/haber/587644-bitirme-tezi-olarak--cekti

Şimdi Gelelim Habere Haberdeki Üniversite Öğrencisi Bitirme Tezi Olarak Okuduğu Bölüm İtibari İle Film Çekiyor. Hemde Üniversite Sınırları İçerisinde. Olay Medyaya Düşene Kadar Üniversite Yönetimi Sadece Öğrenciye Düşük Not Vererek Geçiştiriyor Durumu. Fakat Haber Medyaya Düşünce Bölümdeki Öğretim Üyelerinin Üniversite İle İlişkileri Kesiliyor. Soruşturma Başlattık Deniyor. Ve Burası Ne Yazık ki Türkiye de Yüksek Eğitim Veren Bir Bilim Yuvası.

Haberi Okuyun >>>

Aynı Olayın Farklı Bir Boyutu Bundan 2 Ay Önce ABD de Yaşandı Haberi Okuduysanız. ABD'de Elizabeth Hawkenson adlı üniversite öğrencisi filmde oynadğı için bursunu kaybetti. Bizim Kültürümüzü Ve Ahlakımızı Bozmaya Çalkışan Bir Ülkede Yaşanılan Olaya Bakın.

Ve Şimdi Bazı Kalemi Ve Sütü Bozuklar Çıkacak Yok Efendim Bu Demokrasi Ayıbıdır Bu Özgürlükçü düşünceye Aykırıdır Diyecek Öylemi. Bunlar Geleceğimizin Garantisidir Diyecek Öylemi ? Kusura Bakmayın Arkadaşlar Ben Böyle Demokrasinin İçine Ederim Bu Demokrasi Değildir Ahlaksızlıkdır. Bu Kadarda Türk Kültürü İle Oynanmaz Oynatmamalıyız Hepimiz Yarın Birgün Birer Anne Baba Olacağız Ve Belkide Olanlarda Var Aramızda Lütfen Çocuklarımızı Gerçek Bir Türk Kültürü Ve Ahlakının Ne Olduğunu Çocuk Yaştan İtibaren Öğretiniz.

Neyse Tekrar olaya Dönelim Ardından Başka Bir Bölüm Öğrencisi Bu Durum Üzerine Açıklama Yapıyor. Demokrasiden söz ediyorsak bu filmin çekilmiş olmasına da tepki gösterilmemeliydi” İşte Üniversitedeki Et Kafalı Kendilerini Bilim Adamı Olarak Tanımlayan Kişiler Bizim Öğrencilerimize Demokrasi Eğitimini Böylemi Veriyor Soruyorum Sizlere. Demokrasi Demek Özgür Düşünmek Demek Ahlaksızlıkmıdır ?

Şimdi Bu Yazdıklarıma Muhalefet Olmak İsteyen Veya Evet Ülkede Demokrasi Varsa Bunlar Hoş Karşılanmalı Sonuçta Orda Yapılan Bilimsel Bir Olaydır Diyebilecek Arkadaşlar Olursa Görüşlerine Saygım Var Ama Onlara Bir Tek Sorum Olacak Kimse Yanlış Anlamasın Kimsenin Zoruna Gitmesin Ama. Aynı Durumda Sizlerin Kız Kardeşi Veya Bir Akrabası Yakını Bu Projede Yer Almış Olsaydı Sizler Yine Aynı Görüşleri Savunurmuydunuz Merak Ediyorum Tabi Savunan Çıkarsa ...

Böyle Demokrasi Ve Özgürlükçü Düşünce Yoktur Bunun Adı Demokrasi Değil Ahlaksızlıktır...!!! Yazan: SRDR KRKC
    Konu SRDR KRKC tarafından (04/01/2011 Saat 19:56 ) değiştirilmiştir.

2. Bu mesajı için 7 kişi SRDR KRKC'ye teşekkür etti: