Femoli Konuyu Takip Ediyorsan Yorumunu Alalım ??? Sen Bilirsin bu İşleri Reklamcı Felan Tanıdığın Vardır Yaptırıversen Güzel Bişiler ? Olmamı
Femoliye Ulaşsak Onun Çevresinde Çok Sağlam Reklamcılar Var Güzel Logolu Birşeyler Yaptırıverse Buluşmaya Getirse Diyorum. Yaptıramam Derse Yaptırırz. Ama Buluşmaya Gelincede yok Ben Arabama Yapıştırmam yok Ben Katılmam Diyen Olursa O Zaman Canım Sıkılır Söleyim...
Yok Yok Normal Olur İllaki ...
Arkadaslar afis olayi sakat derdimiz buyuk fakat malesef hakkimizi aramak icin yanlis ulkedeyiz basimiz agrir bak soylemedi demeyin sticker olayi guzel ama oda normal boylarda ve sacma sapan figur olmayan ..
Sticker olayina malesef el atamam atarim dersem yalan olur isler basimdan askin zaten 10 gundur gunduzleri siteye bile giremiyorum farkindasinizdir yqni cok zor ..
Ama dersenizki konvoy yapacaz sikinti yaratmayacak topluluk yaratacagiz her zaman arkanizdayim ..
Ya aslında olacak bi şey yok da...Neyse sticker yaptıralım...Kimse ilgilenemeyecek durumdaysa ben ilgilenmeye çalışırım Şaşmaz'da tanıdık aksesuarcım var Newform diye...
Bravoo Multijet Emoo+lavv+skyy
sticker ın nasıl birşey olacağına karar verelim bi de
Şu kafasına benzin tabancası dayayan adam figürü var stickerın başında ve sonunda o figür oldun slogan ne olsun arkadaşlar?
bu araç dünyanın en pahalı akaryakıtını kullanıyor
fahiş akaryakıt zamlarına hayır!!
şu adam figürü nasıl?keriz on board yazmayacak sadece figürü alıcaz büyütücez sloganın başına ve sonuna koyucaz...
internetten başka bişeylere bakalım bi de
tamam serhatcım ben geçenlerde bakmıştım daha ilginç şeyler varsa güzel olur...
Bu Araçta Dünyanın En Pahalı Yakıtı Kullanılmaktadır...!
Bu Yeterli Bence Dur Diyelim Fahiş Fiyat Keriz Meriz Bunlara Gerek Yok. Anlayan Anlar Zaten Arkadaşlar.
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
bunları diğer konudan aldım arkadaşlar siyah olan hoşuma gitti onu yalınlaştırıp bastıralım bence
Ya beyler kasmayın bu kadar arka camda BU ARACTA DUNYANIN EN PAHALI BENZINI KULLANILIYOR OTV DUSSUN YAZIYIOR ,SOL ARKA CAMDADA BUNA BENZER BISEY VAR,YARINDA ARKA CAMIN SAG TARAFINA TUDEFIN YAZISI YAPISACAK SAĞ ARKA CAMADA BULACAM BISEY OYLE YOLLARDAYIM ANLAMAYAN KAZMA ANLAMIYOR YAPCAK BISEY YOK
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Olabilir Altındaki Tarih Saat Muhabbetini Keserseniz Olur.
serhat facede baska nır grup var onlarda 20-23 aralıkta almıyorlar sayıları 50 bın olmus bu afıslere 20 aralık 27 aralık yazabılırız tam bır hafta onlarada destek olur boylece sıze tavsıyem sarı zemın ustune sıyah ve ısık vurdugunda gozuksun Esk Redbulunkı gıbı aksamda dıger suruculer gorsun
Konu ZAK1980 tarafından (18/12/2010 Saat 01:33 ) değiştirilmiştir.
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri