Merakla bekliyorum belgeseli![]()
Foto degil sadece size belgesel cektim izleyip sasiracaksiniz bizim ulkenin ise sadece bir gecekondudan ibaret oldugunu uzulerek goreceksiniz. Neyse yarin son gunum otel odasindaki bana tahsis etmis olduklari celeron bilgisayarla foto yuklemeye kalksam amanallah korusun bu pc 10 senelik internete girmek icin zaten burada internet hizli olmasa pc hic cekilmez.
simdilik saglicakla kalin.
Merakla bekliyorum belgeseli![]()
ben face profiline girip baktım
timsah yiyiordu
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
muhahaha o kadar da degil caskuncum ama yeminle denerdim yanimda kafa dengi biri olsa tek basima cesaret edemem yani circir falan olur motoru bozariz sonra kalmayalim buralarda ucak 2 gun sonrahani 2 kisi olursak en azindan birimizden biri %50 ihtimalle digerine hastalanmasi durumunda yardim eder falan. Bu gidalari hayatinda hic tuketmeyen insanlar lejyoner hastaligina yakalanip olume kadar gidiyor o yuzden yurtdislarinda yediginize dikkat edin efendi olun ben cekirge yerim desemde o sakaydi.
9
iyide abi profildeki timsahı kim parçaladı öele
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
O zaman dondurulmuş bir kasa timsah isteriz![]()
punto evolution
hayırlı yolculuklar...
Çok güzel ya bende çıkmıştım yurt dışına sizin adınıza sevindim gitmişken gezmeyi de ihmal etmeyin böyle tapınakları veya ona benzer kültürel ögeleri varsa onları da gezin filmlerde çok ilginç gösteriliyor çok merak ettim açıkçası![]()
kubilai kardesim simdi o tapinaklar ne yazik ki buyuk binalarin aralarinda kaldilar yoldan gecerken goruyorum her yer tapinak burada cadde boyunca tapinak var guzel yapilar ama budist hic gormedim terbiyesizimcektim yeteri kadar foto yarin donuyorum donus yolculugu icin bugun bilet almaya gidecem tren istasyonuna oradan hong kong oradan da istanbul buraya tek geldim ama hic sikilmadim ya cinliler dil olarak ingilizce konusamiyorlar ama isaret dili ile iyi kivirtiyorlar
2 tane firmanin musterisi oldum buna yetti ingilizcem artik gerisini siz dusunun adamlar yanliz 10 yuenlik birseyi bile ornek olarak bedelsiz vermiyorlar simple parcalar icin bile bedel odedim bunlarin ilginc ticaret anlayislari var.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri