Aynen oyle bırıde ben olmak uzereydım daha dogrusu en krıtık yerde sola donerken sınyal vermedım bır anlık dalgınlıkmı oldu anlamadım normalde sınyal vermeden donmeyen ben hatta bos yolda dahı veren ben en saga yanastım arkadan sahın gelıyordu 200 m falan var donerım dıye dusundum tam yolun ortasında acı bır fren va arabayı dıbımde hıssettım saga kırdım amcam ortadan carpmamak ıcın bayagı cabaladı sola kactı duran motorlara carpıyordu neredsye 30 cm kaldı sonra aractan ındı sınırlı bır sekılde bende ındım bende dedım sınyal vermedım dedım ozur dedım ıs cıgrından cıkıyordu arkamda karakol vardı polısler geldı adama bagırdılar sehır ıcınde bukadar hız yapılırmı dıye benıde onuda uzaklastırdılar zaman zaman durup dusundugumde cok basıt bır sınyal vermeme olayının muhtemel sonucları,
1.arac ortadan bana carpacak (kemer baglı yıtttık)
2.o hızla benım arac takla atacak
3.annem yanımda kemer baglı degıl (dusunmek dahı urkutucu)
4.karsı taraf kemersız camdan fırlaya bılır (dusunmek dahı urkutucu)
kısacası puntoda soyleyım 1.5 senede ılkkez sınyal vermedım sola dondum olabıleceklere bakınız cokk ama cokk dıkkatlı olamak lazım daha dogrusu bıldıgımız ogrendıgımız kuralları harfıyen uygulamamız yeterlı olacaktır trafıkte
Yer imleri